ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σαχτάρ-Σεβίλλη 2-2: Μας χόρτασαν θέαμα

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης στους Ανδαλουσιανούς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά από ένα χορταστικότατο παιχνίδι από πλευράς θεάματος και ουσίας, Σαχτάρ και Σεβίλλη εξήλθαν ισόπαλες με 2-2 στην «Αρένα Λβιβ» στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Γιουρόπα Λιγκ.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι μόλις στο 6’ πήραν το προβάδισμα πετυχαίνοντας, συνάμα, ένα πάρα πολύ γρήγορο εκτός έδρας γκολ με βαρύνουσα σημασία σε τέτοιου τύπου παιχνίδια. Η Σαχτάρ, ωστόσο, δεν απονθαρρύνθηκε καθόλου από την αρνητική γι’ αυτήν εξέλιξη του αγώνα. Ανέκαμψε άμεσα και ανέλαβε τον έλεγχο της αναμέτρησης, καταφέρνοντας μάλιστα να γυρίσει το παιχνίδι πριν ολοκληρωθεί καν το πρώτο μέρος, χάρη στα γκολ των Μάρλος και Στεπανένκο σε 23’ και 35’ αντίστοιχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τη Σεβίλλη να παρουσιάζεται πιο επικίνδυνη και να δημιουργεί ευκαιρίες στα πρώτα του στάδια, οι οποίες, ωστόσο, πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Στο 75’ ο Γκαμεϊρό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο βοηθός ακύρωσε το γκολ υποδεικνύνοντας οφ σάιντ (με τον Γάλλο φορ να φαίνεται στην ίδια ευθεία με τον τελευταίο αμυντικό), ενώ στο επόμενο πεντάλεπτο οι Ανδαλουσιανοί έχασαν άλλες δύο τεράστιες ευκαιρίες με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Εν τέλει, τόσο οι φιλοξενούμενοι, όσο και ο Γκαμεϊρό είδαν τους κόπους τους να καρποφορούν στο 82’, με τον Γάλλο να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Βιτόλο διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις
Σαχτάρ: Πιατόφ, Σρνα, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Στεπανένκο, Μαλίσεφ, Κοβαλένκο, Μάρλος (90+1’ Μπέρναρντ), Τάισον (90+1’ Γουέλινγκτον), Φ. Φερέιρα (90+1’ Εντουάρντο).
Σεβίλλη: Σόρια, Μαριάνο, Ραμί, Καρίσο, Εσκουδέρο, Κριχόβιακ, Ενζόνζι, Μπανέγα, Βιτόλο, Κονοπλιάνκα (59’ Κρον-Ντέλι, 72’ Κόκε), Γκαμεϊρό.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γιουρόπα Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση