ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:19
 

Μπλέξιμο για Μπεργκ λόγω αντι-ντόπινγκ κοντρόλ!

Σε... μπελάδες φέρεται να μπαίνει ο Μάρκους Μπεργκ, επειδή προτίμησε να παραχωρήσει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου από το να υποβληθεί άμεσα σε έλεγχο ντόπινγκ μετά τον αγώνα Σουηδία-Γερμανία.

Δεν έφτανε στους Σουηδούς η ήττα στην εκπνοή από τα "πάντσερ", υπάρχει πλέον και κίνδυνος για τον άλλοτε στράικερ του Παναθηναϊκού και βασικό επιθετικό της ομάδας.

Ο Μάρκους Μπεργκ επιλέχτηκε μετά τον προχθεσινό αγώνα με τη Γερμανία να υποβληθεί σε έλεγχο ντόπινγκ, ωστόσο εκείνος εμφανίζεται να προτίμησε να μιλήσει πρώτα στους εκπροσώπους του Τύπου.

«Ο Μάρκους πήγε να κάνει κάποιες δηλώσεις. Συνηθίζεται αυτό προτού κατευθυνθείς στον χώρος για το ντόπινγκ κοντρόλ. Ήμουν μαζί του και ζήτησα από τον αρμόδιο της FIFA που μας ακολουθούσε να του επιτρέψει να μιλήσει στον Τύπο.

Τότε εμφανίστηκε ένας ελεγκτής, ο οποίος μας είπε πως δεν εγκρίνει αυτή την πράξη. Υπήρξε μια μικρή αναστάτωση», ανέφερε ο αρχηγός της αποστολής των Σουηδών, Λάσε Ριχτ.

Ο Μπεργκ από την πλευρά του με δήλωσή του στο TV4 έκανε λόγο για παρεξήγηση, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: "Ήταν κάτι γελοίο, θα δούμε...".

Σύμφωνα πάντως πάντως με τη σουηδική "Expressen", o 30χρονος στράικερ δεν κινδυνεύει με τιμωρία, καθώς ήταν λανθασμένη η συμπεριφορά του ελεγκτή κι όχι του παίκτη, ο οποίος πρότεινε στο στέλεχος της FFIA να τον ακολουθήσει στις δηλώσεις που επρόκειτο να κάνει.

Σχόλια αναγνωστών

Θέλει συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάριος Καρογιάν

«Ο Νόμος που διέπει το όλο θέμα είναι ξεκάθαρος ότι ένας κομματικός σχηματισμός πρέπει να έχει εκλέξει ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  13:08

Στην Τράπεζα Κύπρου για διακανονισμό καλούν τα μέλη τους οι Αξιόγραφοι

«Mάσιαλλα για διακανοσμό!!! Οι αξιόγραφοι της Λαϊκής Τράπεζας ερρίφθησαν στον κρεμμό ακόμη μια ...»
ΑΚΑ  |  10:15

Εμφύλιος στον ΠΙΣ λόγω ΓεΣΥ

«Ώσπου βρίσκεται στα ινία το ππαραδόπιστο Δ.Σ. του ΠΙΣ, ΓΕΣΥ δεν θα δούμε!»
knak  |  09:59

Τρέχουν να προλάβουν για το χαλλούμι

«Γιά πρώτη φορά όλοι αυτοί οι ανεπαρκέστατοι Μανδαρίνοι εργάζονται γία λίγες ώρες γιά να δικαιολογήσουν ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  09:34

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018: Τελευταία Ενημέρωση

X