ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τσάμπιονς Λιγκ: Μεγάλα παιχνίδια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η φάση των 16 του Champions League συνεχίζεται απόψε το βράδυ με δύο ζευγάρια που θα καθηλώσουν ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Άρσεναλ – Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους – Μπάγερν διασταυρώνουν τα ξίφη τους και... όποιος αντέξει!

Στο Emirates η Άρσεναλ βρίσκει ξανά μπροστά της την Μπαρτσελόνα με τον Αρσέν Βενγκέρ να παίζει τα... καθιερωμένα mind games του. Ο Αλσατός τεχνικός έχρισε ως «σούπερ φαβορί» τους «Μπλαουγκράνα» στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Όχι πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει τον τίτλο του φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά τα λόγια του Αλσατού είχαν ως στόχο να αποβάλουν την πίεση από τους παίκτες του, γνωρίζοντας πως τη δεδομένη στιγμή η Μπαρτσελόνα και η τριάδα των Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ φαντάζει ασταμάτητη. Το ευχάριστο για την Άρσεναλ είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού με τον Βενγκέρ να περιμένει πολλά από τον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε παραδέχτηκε πως η ομάδα του είναι το φαβορί, ωστόσο επισήμανε πως αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Οι Καταλανοί θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν το δικό τους παιχνίδι με κατοχή της μπάλας, στηριζόμενοι στην τριάδα του MSN που... πετάει φωτιές! Ραφίνια και Αρντά Τουράν δεν ταξίδεψαν στο Λονδίνο με τον Λουίς Ενρίκε να παραδέχεται πως οι Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ είναι το μεγάλου ατού που διαθέτει στα χέρια του.

Πιθανές συνθέσεις

Άρσεναλ: Τσεχ, Μπεγερίν, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Κοκλάν, Ράμσεϊ, Οζίλ, Γουόλκοτ, Σάντσες, Ζιρού.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ.

Στο «Γιουβέντους Στέιντιουμ» η Γιουβέντους θα προσπαθήσει να βάλει «στοπ» στο τρένο της Μπάγερν Μονάχου του Πεπ Γκουαρδιόλα. Άλλωστε η «Γηραιά Κυρία» παραμένει αήττητη σε ευρωπαϊκά παιχνίδια στο γήπεδό της από το 2013 και την τελευταία επίσκεψη της Μπάγερν. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ποντάρει πολλά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, τονίζοντας πως το 0-0 θα ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς του Μονάχου. Κεντίρα και Μάντζουκιτς πέρασαν τα τεστ και θα ξεκινήσουν το ματς, με τον Κροάτη φορ να... απειλεί την πρώην ομάδα του.

Στο στρατόπεδο της Μπάγερν, ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξέρει πως θα είναι δύσκολο να διασπάσει τη σκληρή αμυντική γραμμή της Γιουβέντους, επισημαίνοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να φανεί υπομονετική και να προσέξει πολύ στα στημένα, όπου η «Γιούβε» δείχνει δυνατή. Ο Γκουαρδιόλα «πονοκεφαλιάζει» με τα προβλήματα τραυματισμών που πρέπει να διαχειριστεί και τον αναγκάζουν να κατεβάσει τους Βαυαρούς με το αμυντικό δίδυμο των Κίμιχ και Αλάμπα.

Πιθανές συνθέσεις

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λιχστάινερ, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Εβρά, Κουαδράδο, Μαρκίσιο, Κεντίρα, Πογκμπά, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Κίμιχ, Αλάμπα, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο, Ρόμπεν, Κόστα, Μίλερ, Λεβαντόφσκι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση