ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τσάμπιονς Λιγκ: Συνέχεια στη δράση

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον 2o, με τρεις ομάδες να διεκδικούν δύο θέσεις.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσουν οι πρώτες οκτώ ομάδες που θα περάσουν στους «16» του Champions League αν και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον 2ο όμιλο. Εκεί  Μπενφίκα και Νάπολι ισοβαθμούν στην πρώτη θέση και λύνουν τις διαφορές τους στην έδρα της πρώτης. Στο άλλο ματς η Ντιναμό υποδέχεται την Μπεσίκτας, η οποία βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης με 7 βαθμούς.

Στον πρώτο όμιλο, Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ έχουν ήδη προκριθεί καθώς βρίσκονται στην πρώτη θέση με 11 βαθμούς. Το μόνο που απομένει είναι ποια από τις δύο θα τερματίσει στην κορυφή. Η Παρί φιλοξενεί στην έδρα της την Λουντογκόρετς, ενώ η Άρσεναλ έχει πιο δύσκολο έργο στη Βασιλεία.

Ξεκάθαρα είναι τα πράγματα και στον 3ο όμιλο με την Μπασελόνα να βρίσκεται ήδη στην επόμενη φάση ως πρώτη και την Μάντσεστερ Σίτι να ακολουθεί. Οι «μπλαουγκράνα» υποδέχονται την Γκλάντμπαχ και οι «πολίτες» την Σέλτικ.

Τέλος αδιάφορος είναι και ο 4ος όμιλος αφού εκεί έχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα. Η Ατλέτικο θα πάει ως πρώτη στους «16» και η Μπάγερν ως δεύτερη. Η μεταξύ τους αναμέτρηση έχει ενδιαφέρον μόνο ως προς το γόητρο, ενώ το Αϊντχόφεν-Ροστόφ είναι ματς τυπικής διαδικασίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

1ος Όμιλος
Βασιλεία-Άρσεναλ
Παρί Σεν Ζερμέν-Λουντογκόρετς

2ος Όμιλος
Μπενφίκα-Νάπολι
Ντιναμό Κιέβου-Μπεσίκτας

3ος Όμιλος
Μάντσεστερ Σίτι-Σέλτικ
Μπαρσελόνα-Γκλάντμπαχ

4ος Όμιλος
Αϊντχόφεν-Ροστόβ
Μπάγερν-Ατλέτικο Μαδρίτης

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση