ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μαν. Σίτι-Μονακό 5-3: Ήταν απλά μαγικό

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στην ιστορία του τσάμπιονς λιγκ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Κανονική διαφήμιση του ποδοσφαίρου είδαμε σήμερα στο Etihad Stadium όπου η Σίτι επικράτησε της Μονακό με 5-3. Ευτυχίσαμε να δούμε 8 γκολ, ένα χαμένο πέναλτι και 11 κίτρινες κάρτες. Οι δύο ομάδες έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και πραγματικά μας άφησαν πολύ ευχαριστημένους. Ελαφρύ προβάδισμα για την Μάντσεστερ Σίτι ενόψει του επαναληπτικού.

Ημίχρονο λατρεία

Το πρώτο ημίχρονο μας επιφύλασσε πολλές συγκινήσεις και θέαμα αφού ευτυχίσαμε να δούμε τρία γκολ. Στο 10’ ο Μπαμπέ έκανε εκπληκτική ενέργεια και πέρασε όλη την άμυνα της Σίτι αλλά δεν έκανε καλό τελείωμα. Στο 26’ η Σίτι άνοιξε το σκορ όταν Σανέ πέρασε όμορφα τρείς ποδοσφαιριστές έκανε το 1-2 με τον Σίλβα και έπειτα έδωσε στον Στέρλινγκ που έκανε το 1-0 με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τους Μονεγάσκους αφού στο 32’ ο Σίλβα έβγαλε μπαλιά στο κεφάλι του Φαλκάο που με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 1-1. Στο 35’ είχαμε μια φάση που θα συζητηθεί αρκετά. Ο Αγκουέρο έφυγε μόνος με τον τερματοφύλακα και επιχείρησε να τον προσπεράσει, στην προσπάθειά του ο Αργεντίνος βρέθηκε στο έδαφος ζητώντας πέναλτι. Ο Λαόθ είχε αντίθετη άποψη αφού έδωσε κίτρινη για θέατρο στον επιθετικό της Σίτι ξεσηκώνοντας πολλές διαμαρτυρίες. Η Μονακό εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση που επικράτησε και έκανε την ανατροπή με τον Μπαμπέ στο 40’ να πετυχαίνει όμορφο γκολ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου με την Μονακό να πηγαίνει στα αποδυτήρια με πολύ γερό προβάδισμα.

Σκέτη απόλαυση

Τι να πει κανείς για το δεύτερο ημίχρονο στο Etihad ήταν πραγματικά η αποθέωση του ποδοσφαίρου. Μόλις στο 48’ η Μονακό κέρδισε πέναλτι με τον Φαλκάο να αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά να είναι πολύ κακή και ο Καμπαγιέρο να αποκρούει. Η μπάλα τιμώρησε την Μονακό αφού ο Αγκουέρο στο 58’ ισοφάρισε μετά από σουτ και λανθασμένη εκτίμηση του Σούμπασιτς που άφησε την μπάλα να περάσει δίπλα του. Ο Φαλκάο στο 58’ το πήρε πάνω του και με ένα γκολ έπος έκανε το 3-2 αφού πρώτα πέρασε τον Στόουνς και έπειτα κρέμασε τον άναυδο Καμπαλιέρο. Η Σίτι δεν έδειχνε διάθεση να τα παρατήσει και στο 71’ Αγκουέρο με ένα εκπληκτικό γκολ με σουτ στην κίνηση μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 3-3. Κάπου εκεί η ψυχολογία άλλαξε και στο 77’ ο Στόουνς μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε με προβολή το 4-3 για την ομάδα του. Ωστόσο οι «πολίτες» δεν σταμάτησαν εκεί αφού ο Αγκουέρο στο 83’ έδωσε έτοιμο γκολ στον Σανέ που έκανε το 5-3 δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Η Μονακό πάλεψε για να μειώσει ωστόσο στο 85’ ο Καμπαγιέρο είπε στοπ στον Φαλκάο όταν έκανε σουτ μέσα από την περιοχή. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα με την Σίτι να έχει πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού αλλά βάσει των όσων είδαμε σήμερα αναμένεται ματσάρα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X