ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τσάμπιονς Λιγκ: To έπος του αιώνα

Έκανε το απίστευτο η Μπαρτσα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Η παράδοση που θέλει να μην έχει περάσει ομάδα σε νοκ-άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από ήττα 4-0 στο πρώτο ματς, έσπασε. Η Μπαρτσελόνα με την μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών, νικούσε 3-1 στο 87’ και με τρία γκολ σε οκτώ λεπτά έφτασε στο 6-1 και προκρίθηκε.

Η «μπλαουγκράνα» βρέθηκε να προηγείται με 3-0 στο 49’, αλλά και με 5-1 στο 90’ αφού η Παρί είχε πετάξει μετά το 62’ όταν έκανε το 3-1 δύο ευκαιρίες για το 3-2 (με Καβάνι και Ντι Μαρία), με δύο γκολ του Νεϊμάρ στο 88’ και στο 90’ έκανε το 5-1 κι έβαλε φωτιά στα 5’ καθυστερήσεων. Ο Σέρχι Ρομπέρτο το 6-1 από ασίστ του Βραζιλιάνου και πρόκριση για την Μπάρτσα.

Στα γκολ του Σουάρες στο 3’ και το αυτογκόλ του Κουρζάουα στο 40’, ήρθε να προστεθεί το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μέσι (το κέρδισε ο Νεϊμάρ από τον Μενιέ) για το 3-0 που έκανε το «Καμπ Νου» να σείεται. Όμως ο Καβάνι στο 62’ κι ενώ 10 λεπτά νωρίτερα είχε προειδοποιήσει με δοκάρι, έβαλε το πολυπόθητο γκολ για την Παρί που αυτή τη φορά σκόραρε, μείωσε σε 3-1 και κάπου εκεί η πρόκριση ουσιαστικά τελείωσε, μιας και οι Καταλανοί είχαν σπαταλήσει πολύ μεγάλο μέρος ενέργειας. Η είσοδος του Ντι Μαρία βοήθησε την Παρί να πάρει κάπως την μπάλα στα πόδια της και μετά το 62’ το ματς έγινε εύκολο στη διαχείριση του για την ομάδα του Έμερι. Ο Καβάνι στο 64’ και ο Ντι Μαρία στο 85’ δεν σκόραραν και η Παρί το πλήρωσε πανάκριβα.

Ο Νεϊμάρ σημείωσε γκολ με φάουλ για το 4-1 στο 88’, ενώ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι που κέρδισε ο Σουάρες έκανε και το 5-1. Ο Σέρχι Ρομπέρτο με προβολή το 6-1 που άφησε ξερούς τους Γάλλους, από σέντρα του Νεϊμάρ κι έστειλε στον έβδομο ουρανό 90.000 φίλους της στο γήπεδο και εκατομμύρια στον πλανήτη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Τσάμπιονς Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση

X