ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σκέψεις απόσυρσης από τον Σαλπιγγίδη

Αναζητεί τη νέα του ομάδα, όμως ταυτόχρονα σκέφεται και το ενδεχόμενο απόσυρσης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητάει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος όμως έχει αρχίσει να κάνει σκέψεις και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο 34χρονος Μακεδόνας επιθετικός από το καλοκαίρι που έχει μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ δεν έχει βρει ακόμα ομάδα, ενώ μέσα στον Ιανουάριο έφτασε μια ανάσα από τον Πανιώνιο, όμως το deal χάλασε την τελευταία στιγμή.

Το περιθώριο για τους άνεργους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές εκπνέει την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου και αν  ο «Σάλπι» δεν τα βρει και με την Βέροια, η οποία έχει δείξει ενδιαφέρον, τότε είναι πολύ πιθανό να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Βέβαια δεν απόκειται να συνεχίσει τις ατομικές προπονήσεις μέχρι το καλοκαίρι και να κάνει την έκπληξη, επιβεβαιώνοντας το τρελό σενάριο που ακούγεται τις τελευταίες ήμερες, υπογράφοντας στον Άρη.  Άλλωστε είναι γνωστή η εμπλοκή του Καρυπίδη στα διοικητικά της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης και στην προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή της στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας και προφανώς η απόκτηση του «Σάλπι» θα βοηθούσε σε πολλούς τομείς για την επάνοδο στη Σούπερ Λιγκ, αν και θα έβαζε ξανά στο «στόχαστρο» των οπαδών του ΠΑΟΚ τον Μακεδόνα επιθετικό.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλυτα δικαιωμένοι από την κάθοδο του πρωταθλητή Ευρώπης στην Κύπρο οι διοργανωτές του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»
24sports.com.cy
 |  ΕΛΛΑΔΑ