ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 2-0: Επιστροφή στις νίκες

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στις νίκες εντός έδρας ο Παναθηναϊκός, καθώς μετά το πέρας δύο μηνών (4 Ιανουαρίου η τελευταία κόντρα στον Παναιτωλικό) οι «πράσινοι» πανηγύρισαν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη, επικρατώντας του Ατρόμητου με 2-0.

Οι «πράσινοι» στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν ισοπεδωτικοί παίζοντας γρήγορο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο και κατάφεραν όχι μόνο να σκοράρουν, αλλά και να δημιουργήσουν αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Όσο περνούσε η ώρα, δεν ήταν δυνατόν ο Παναθηναϊκός να διατηρήσει τον ίδιο φρενήρη ρυθμό με συνέπεια ο Ατρόμητος να αντιδράσει και να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία στο 30' για να ισοφαρίσει.

Στο β' μέρος, οι Περιστεριώτες κατάφεραν να διατηρήσουν την ίδια ανταγωνιστική τους παρουσία, ωστόσο στο 70' ο Βιγιαφάνιες εκμεταλλευόμενος την ασταθέστατη επέμβαση του Μπάρκα έκανε το 2-0, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά την επιστροφή του «τριφυλλιού» στις εντός έδρας νίκες.

Ο Ατρόμητος δικαιούται να διαμαρτύρεται για μια φάση στο 83', όταν ο Παπαδόπουλος πλάσαρε από τα 4-5 μέτρα τον Στιλ, αλλά ο Μπεργκ με το χέρι απομάκρυνε την μπάλα, αλλά ο Στυλιαράς δεν υπέδειξε το πέναλτι που θα έφερνε την αποβολή του Σουηδού που είχε ήδη μια κίτρινη κάρτα.
Παναθηναϊκός: Στιλ, Μαρινάκης, Τελάντερ, Μολέντο, Πράνιτς, Κουτρουμπής, Ζέκα, Εβαντζελίστα (67’ Λέτο), Βιγιαφάνες, Βλαχοδήμος (46’ Καλτσάς), Μπεργκ (84’ Μαμούτε)

Ατρόμητος: Μπάρκας, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης (73’ Ουσέρο), Κυβρακίδης, Γροντής (83’ Θεολόγου), Ούμπιντες, Σουμπίνιο, Μπρίτο, Ματέι (80’ Παπαδόπουλος), Λε Ταλέκ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση