ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σουπερ Λιγκ: Κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση είναι πλέον ο ΠΑΟΚ που δέχθηκε την ήττα με 3-1 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και κινδυνεύει σοβαρά πια να μείνει εκτός πλέι οφ!

Την ίδια ώρα ο Πλατανιάς κέρδισε με 3-1 τη Ξάνθη, μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ και τον υποδέχεται στο φινάλε μέσα στα Χανιά. Δυο γκολ έβαλε ο Αγκούλο και ένα ο Λισγάρας.

Για τον Πανιώνιο ήταν πολύ μεγάλη η επιτυχία, αφού με αυτήν εξασφάλισε την παρουσία του στα πλέι οφ μετά από οκτώ χρόνια. Ο Μπακασέτας στο 39’ άνοιξε το σκορ για να ισοφαρίζει ο Τζιόλης στο 52’. Όμως ο φορ του Πανιωνίου επέστρεψε στο 66’ και ο Ανσαριφάρ καθάρισε τη νίκη στο 82’.

Ο ΠΑΣ δεν τα κατάφερε στη Λεβαδιά, έμεινε στο 1-1 και πολύ δύσκολα πια θα προλάβει την πεντάδα. Ο Γιάκος του έδωσε προβάδισμα, αλλά ισοφάρισε στο 93’ ο Γιακουμάκης.

Ο Ολυμπιακός σε ένα ημίχρονο καθάρισε τον Πανθρακικό (4-0) στο άδειο «Καραϊσκάκη» με γκολ των Πουλίδο, Πάρντο και Ερνάνι (2).

Ο Ατρόμητος νίκησε την Παναιτωλικό με 1-0. Το γκολ του αγώνα πέτυχε ο Λεταλεκ στο 45ο λεπτό. Ο Αστέρας νίκησε τον Ηρακλή με 1-0 χάριν στο γκολ που σημείωσε ο Φερνάντες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση