ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θα γίνει των… πλέι οφ

Η μάχη της 6ης θέσης μπορεί υπό προϋποθέσεις να οδηγήσει μία ομάδα στα πλέι οφ

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Από τις 28 Φεβρουαρίου έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός το φετινό πρωτάθλημα και σήμερα ετοιμάζεται να πανηγυρίσει τον 43ο τίτλο της ιστορίας του, στη φιέστα με αντίπαλο την Καλλονή.

Από την πλευρά τους, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας αντιμετωπίζουν Λεβαδειακό (εκτός), Πανθρακικό (εντός) και Πλατανιά (εκτός), αντίστοιχα. Κάπως έτσι το ενδιαφέρον στρέφεται στη… μάχη για την κατάκτηση της έκτης θέσης της βαθμολογίας, δεδομένου ότι ο Πανιώνιος δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα άδεια να συμμετάσχει στους αγώνες κατάταξης.

Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν τέσσερις ομάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ατρόμητος, ο Πλατανιάς και ο Αστέρας Τρίπολης που έχουν άμεσο ενδιαφέρον να καταλάβουν την έκτη θέση και να παίξουν εκείνοι στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής, καθώς με τη νίκη του κόντρα στον Πλατανιά έχει πλέον την τύχη στα χέρια του. Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ταξιδεύει στα Πηγάδια για να αντιμετωπίσει την αδιάφορη Ξάνθη και εφόσον πάρει τους τρεις βαθμούς, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στα άλλα ματς θα είναι εκείνη που θα λάβει την 6η θέση.

Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος που αυτή τη στιγμή έχει 36 ελπίζει να δικαιωθεί στην έφεση που έχει καταθέσει για την επιστροφή των τριών βαθμών για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Περιστέρι, ενώ παράλληλα θα πρέπει να νικήσει τον Πανιώνιο και ο ΠΑΣ να μην κερδίσει στην Ξάνθη.

Ο Πλατανιάς, τώρα, θέλει να μην κερδίσουν ο ΠΑΣ και ο Ατρόμητος και να νικήσει εκείνος τον ΠΑΟκ, αφού ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες, τέλος, χρειάζονται να «γκελάρουν» ο ΠΑΣ, ο Ατρόμητος και ο Πλατανιάς, και να κερδίσουν εκείνοι τη Βέροια, αφού χάνουν σε όλες τις πιθανές ισοβαθμίες.

Η βαθμολογία με τις υπάρχουσες τιμωρίες για αφαίρεση βαθμών:

4. Πανιώνιος 44
5. ΠΑΟΚ 44
6. ΠΑΣ Γιάννινα 39
7. Πλατανιάς 38
8. Αστέρας Τρίπολης 38
9. Ατρόμητος 36

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση