ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-0: Όλα... μηδέν

Ντέρμπι χωρίς νικητή και τέρματα στη Λεωφόρο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε ένα παιχνίδι κάκιστο από πλευράς θεάματος και ρυθμού, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ «κόλλησαν» στο 0-0 στη Λεωφόρο και πήραν από ένα βαθμό.

Στο πρώτο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα πολύ «φτωχό» παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις εστίες των δυο ομάδων. Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 3ο λεπτό για λογαριασμό των φιλοξενουμένων. Ο Μάνταλος σούταρε μέσα από την περιοχή όμως δεν βρήκε στόχο.

Η πρώτη τελική προσπάθεια του Παναθηναϊκού καταγράφηκε στο 30ο λεπτό. Ο Μπέργκ έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση όμως η Μπάρκας μπλόκαρε τη μπάλα σταθερά. Στο 32’ ο Μαρινάκης φλέρταρε με το αυτογκόλ όμως ο Βλαχοδήμος κατέβασε τα ρολά του και απόκρουσε δύσκολα τη μπάλα. Η πιο ξεκάθαρη ευκαιρία του ημιχρόνου καταγράφηκε στο 37ο λεπτό για λογαριασμό των γηπεδούχων. Ο Λέτο προσπάθησε να περάσει τη μπάλα πάνω από το σώμα του εξελθόντα Μπάρκα όμως ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ κατάφερε να σταματήσει τη μπάλα. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου δημιούργησε άλλη μια αξιόλογη φάση. Ο Λαμπρόπουλος έκανε την κοντινή προβολή, η μπάλα είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα όμως ο Ευαγγέλου απομάκρυνε σε κόρνερ την τελευταία στιγμή.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός είχε την εδαφική υπεροχή όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και να πάρει τη νίκη. Η πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη καταγράφηκε στο 54’ για λογαριασμό της ΑΕΚ. Ο Πατίτο έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή όμως δεν βρήκε στόχο. Στο 56’ ο Μπάρκας πραγματοποίησε μια τεράστια απόκρουση στο κοντινό σουτ του Βιγιαφάνες. Στο 64’ ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ άναψε κόκκινο στο Λέτο, διώχνοντας τη μπάλα με τα πόδια την τελευταία στιγμή. Στο 77ο λεπτό ο Μπεργκ δοκίμασε το πόδι του έξω την περιοχή όμως η μπάλα έφυγε ψηλά. Στα εναπομείναντα λεπτά οι δυο ομάδες έψαξαν το γκολ όμως το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γκολ:   -

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Π.Βλαχοδήμος (73’ Μπουμάλ), Λέτο, Μπεργκ.

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (75’ Γιόχανσον), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (68’ Βάργκας), Πατίτο, Πέκχαρτ (68’ Αλμέιδα).

Κίτρινες κάρτες: Κουρμπέλης, Λέτο, Βιγιαφάνες – Κολοβέτσιος, Μπάρκας, Μάνταλος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση