ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σουπερ Λιγκ: Σήμερα έχει ντέρμπι

Στη «σκιά» του μεγάλου ντέρμπι διεξάγονται και άλλες σημαντικές αναμετρήσεις

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Επιτέλους έχουμε ντέρμπι στη Σούπερ Λιγκ. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Πρόκειται για ένα σπουδαίο παιχνίδι, όπου εκτός από τους βαθμούς μετράει και το γόητρο. Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Παράλληλα, η «Ενωση» θέλει να πάρει εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός Πειραιώς απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής και όπως όλα δείχνουν οδεύει διά περιπάτου στην κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως θέλουν τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ κυρίως για το γόητρο, καθώς ακόμη και με ήττα θα παραμείνουν άνετοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στη «σκιά» του μεγάλου ντέρμπι διεξάγονται και άλλες σημαντικές αναμετρήσεις. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ουραγό της βαθμολογίας, Βέροια και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί κοντά στη 2η θέση.

Τέλος, ο Πανιώνιος που είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη τον Ηρακλή. Ο «ιστορικός» θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Ηρακλής από την πλευρά του πάει με απαιτήσεις στο παιχνίδι, καθώς δίνει «μάχη» για παραμονή. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ έχει ως εξής:

Σήμερα
15:00 Πανιώνιος-Ηρακλής 1908
17:15 Παναιτωλικός-Πλατανιάς
17:15 ΠΑΟΚ-Βέροια
19:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός Πειραιώς
Δευτέρα
19:30 ΑΕ Λάρισα 1964-Λεβαδειακός

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X