ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Θέλει και τον θέλουν

Ποια τα οικονομικά δεδομένα για να συμβεί κάτι τέτοιο

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους είναι μέχρι τώρα ΑΕΚ και Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός φορ έχει ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο ποιότητας της επιθετικής γραμμής και ταυτόχρονα ο ίδιος έχει ξαναβρεί αγωνιστικά την υγειά του μετά από μία άσχημη περίοδο στη Λας Πάλμας, ενώ δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα με τη συμπεριφορά του.

Ο Αραούχο έχει εκφράσει κατ’ επανάληψη, τελευταία φορά μετά το ματς με τον Πλατανιά, την επιθυμία να μείνει και του χρόνου στην «Ένωση» και πληροφορίες αναφέρουν πως και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πολύ ζεστός γι’ αυτή την προοπτική, παρότι δεν πρόκειται για φθηνή λύση.

Σημειώνεται πως μόνο για φέτος το κόστος της απόκτησής του με τη μορφή δανεισμού έφτασε τις 700.000 ευρώ, καθώς η Λας Πάλμας παίρνει 200.000 ευρώ για «ενοίκιο», ο ίδιος εισπράττει 400.000 και άλλες 100.000 δόθηκαν για προμήθειες μάνατζερ. ΑΕΚ και παίκτης έχουν οψιόν ανανέωσης του δανεισμού από τη Λας Πάλμας για έναν χρόνο το καλοκαίρι, αλλά θα χρειαστεί οι «κιτρινόμαυροι» να διαθέσουν 800.000 ευρώ για τις απολαβές του και άλλες 400.000 θα πρέπει να πάρει η Λας Πάλμας. Κι όλα αυτά δίχως να υπολογίζεται η εφορία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση

X