ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ολυμπιακός: Βάλσαμο η διακοπή

Ανασύνταξη και ανάσες στη διακοπή για τους «ερυθρόλευκους»

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε σε ένα ακόμη ντέρμπι μακριά από το «Γ. Καραϊσκάκης» κακό πρόσωπο και γνώρισε νέα ήττα με κάτω τα χέρια. Οι «ερυθρόλευκοι» πολύ μακριά από το πρόσωπο που περίμεναν οι φίλαθλοί τους έχασαν με 1-0 από τον Παναθηναϊκό και δεν έβγαλαν σε καμία περίπτωση αντίδραση.

Μπορεί το πρωτάθλημα δύσκολα να χάνεται, με τη διαφορά στο +6 και πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε, ωστόσο ο προβληματισμός είναι έντονος. Σίγουρα η κόπωση είναι ένα μεγάλο ελαφρυντικό, καθώς ο Ολυμπιακός έδινε χθες το 21ο παιχνίδι του μέσα σε 74 μέρες (ένα ματς ανά 3,5 μέρες), ωστόσο δεν δικαιολογεί τα πάντα.

Οι παίκτες παραδέχτηκαν τις ευθύνες τους στη συζήτηση που είχαν με οπαδούς χθες βράδυ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν μετά τη διακοπή εξασφαλίζοντας και μαθηματικά το πρωτάθλημα, αλλά κατακτώντας και το νταμπλ.

Ακόμη πάντως είναι ασαφές αν ο Βασίλης Βούζας θα βγάλει τη χρονιά στον πάγκο του Ολυμπιακού ή θα επιχειρηθεί να προσληφθεί άμεσα ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας για να βγάλει τη σεζόν και να προετοιμάσει την επόμενη.

Σημειώνεται πως στον Ολυμπιακό υπάρχουν παράπονα για τη διαιτησία του Κομίνη (ζητούν πέναλτι στο 83’ μιλώντας για τράβηγμα του Κουτρουμπή στον Μποτία), αλλά και για τη φιλοξενία.

Σήμερα οι Πειραιώτες έχουν ρεπό, προκειμένου να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν, ενώ μετά τη διακοπή λόγω των προκριματικών του Μουντιάλ υπάρχει το επόμενο Σάββατο το ματς με τον επικίνδυνο Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση