ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: Άρωμα επαγγελματισμού στον Απόλλωνα

Διαβάστε την Κυριακή στο αθλητικό περιοδικό της «Καθημερινής»

Κινήσεις με άρωμα επαγγελματισμού παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στον Απόλλωνα. Ο προγραμματισμός στην ομάδα της Λεμεσού ήδη ξεκίνησε, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, με τις πρώτες ενδείξεις να είναι υποσχόμενες. Το ρόστερ της νέας χρονιάς ήδη άρχισε να ξεκαθαρίζει, βελτιωτικά έργα προγραμματίζονται για το Κολόσσι, ενώ προσλήφθηκε και σκάουτερ.

Επίσης την Κυριακή  διαβάστε στο K Sports:

Πορτραίτο Ζόραν Μιλίνκοβιτς: Η ήρεμη δύναμη στον πάγκο της Ανόρθωσης. Με πολλές επιτυχίες αλλά και αναποδιές η πορεία του Σέρβου μέχρι την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της «Κυρίας»

Συνέντευξη Χάρι Παναγιώτου: «Η Κύπρος είναι στην καρδιά μου». Ποδοσφαιριστής της έκπληξης της Premier League Λέστερ και δανεικός εδώ και λίγες εβδομάδες στη Ρέιθ της Σκωτίας, ο Χάρι Παναγιώτου είναι Κύπριος και το δηλώνει.

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Νέων: Ικανοποιητική εμφάνιση της Αντριάνας Πιερή στο Λίλεχαμερ. Η 18χρονη Κύπρια αθλήτρια ήταν η μοναδική συμμετοχή της χώρας μας στους 2ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Νέων.

Βόλεϊ: Δύσκολα χάνουν τον τίτλο Ομόνοια και Απόλλωνας. Με την ολοκλήρωση της α΄ φάσης στην πετόσφαιρα, οι πράσινοι στους άνδρες και οι Λεμεσιανοί στις γυναίκες είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Διεθνή: Κέρδισαν τη «μάχη» της εξέδρας. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ αντέδρασαν και δικαιώθηκαν για τα ακριβά εισιτήρια.

Αρθρογραφία:
Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Τα καλύτερα για την Κύπρο οι Ολυμπιονίκες
Χρίστος Ζαβός: Τα κάστρα πέφτουν από μέσα
Γιώργος Λογίδης: Κύπριοι ή ξένοι;

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση