ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αναγέννηση-ΑΕΚ 0-0: Υποτίμηση και τιμωρία

Αναπάντεχη γκέλα για την ομάδα του Ιδιάκεθ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Άσφαιρη έμεινε για πρώτη φορά φέτος η ΑΕΚ με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην ουραγό Αναγέννηση. Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον το οποίο φάνηκε να επηρεάζει τη δημιουργικότητα της ομάδας, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Στο αντίπαλο μισό οι γηπεδούχοι έδειξαν προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν έναν ανώτερο ποιοτικά αντίπαλο, μπλοκάροντας ατού όπως οι Ακοράν και Άλβες, παίρνοντας πανάξια το βαθμό.

Πρώτο ημίχρονο

Με την ΑΕΚ να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά να δυσκολεύεται να την κυκλοφορήσει στο αντίπαλο μισό ξεκίνησε η αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 17ο λεπτό με μακρινό σουτ του δραστήριου Μπριτζίτο, ενώ οι Λαρνακείς έφτιαξαν την πρώτη προϋπόθεση έξι λεπτά αργότερα με σουτ του Εγγλέζου που δεν απείλησε. Στο 36ο λεπτό ο Ακοράν κινήθηκε από τον άξονα και με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, είδε τον Ντιαλό να παραχωρεί κόρνερ με προβολή. Τρία λεπτά αργότερα ο Χαραλάμπους έκανε τη μπαλιά αλλά ο Άλβες δε μπόρεσε να την εκμεταλλευτεί με τον Βραζιλιάνο στο 43ο λεπτό να αποφεύγει τον Ντιαλό, όχι όμως και τον Ευθυμίου που κράτησε το μηδέν παθητικό στο πρώτο 45λεπτο.

Δεύτερο ημίχρονο

Πιο ζωηρή ήταν η εικόνα της ΑΕΚ στην επανάληψη, με το γύρισμα του Ακοράν στο 51ο λεπτό προς τον Άλβες, να ανακόπτεται από τον Μπαρμπούδη. Τρία λεπτά αργότερα ο Εγγλέζου σημάδεψε τον Χαραλαμπίδη ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση που σταμάτησε στον Ευθυμίου, με τον Ιδιακέθ να επιστρατεύει Τέτε και Λαρένα μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Στο 68ο λεπτό ο Καταλά ανέβηκε πιο ψηλά από όλους σε εκτέλεση κόρνερ ωστόσο η προσπάθειά του σταμάτησε στον συμποδοσφαιριστή του, Ηλία Χαραλάμπους. Η Αναγέννηση έψαξε την αντίδραση στην επανάληψη με τον Βέσλεμ στο 71ο λεπτό να ακροβολίζεται στα όρια της περιοχής αλλά να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Δέκα λεπτά αργότερα ο Άλβες έφυγε από κανονική θέση στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας ωστόσο υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 85ο λεπτό ο Ακοράν απέφυγε και τον Μάστρου αλλά το πλασέ του ανακόπηκε από τον Βλασόπουλο. Σε χρόνους καθυστερήσεων ο Λαρένα βρέθηκε σε ξεκάθαρη θέση για γκολ ωστόσο το σουτ του, όπως και οι ελπίδες της ΑΕΚ για τρίποντο, έκαναν φτερά.

Αναγέννηση (Σ. Πουρσαϊτίδης): Μάστρου, Ντιαλό, Γιαννακού (19' Μπαρμπούδης), Ευθυμίου, Σωτηρίου (72' Φουρτάδο), Φωτίου, Βλασόπουλος, Νατσιόπουλος (83' Γιουσπασιάν), Χριστοδούλου, Βέσλεμ, Μπριτζίτο

ΑΕΚ (Ι. Ιδιακέθ): Γιωργαλλίδης, Χαραλάμπους, Μιντίκκης (78' Ορτίθ), Καταλά, Μουρίγιο, Λαμπάν (62΄Τέτε), Ακοράν, Μπόλιεβιτς, Χαραλαμπίδης, Εγγλέζου (62' Λαρένα), Άλβες

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση