ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλωνας-Ανόρθωση 1-1: Δεν είχε νικητή

Δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε αυτή την αγωνιστική οι δύο ομάδες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Τσιρείου ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση, με το οποίο ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των δύο ομάδων για τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Παπουλής έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους που είχαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως η οπισθοχώρησή τους στα τελευταία στάδια του αγώνα επέτρεψε στην ομάδα του Ρόνι Λέβι να φέρει το ματς στα ίσα ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση των 90’ με τον Καμπρέρα.

Χάθηκε η ευκαιρία να μειωθεί στους έξι η απόσταση από την κορυφή για τους «γαλάζιους» της Λεμεσού με τη δεύτερη διαδοχική τους ισοπαλία, ενώ βαθμό μετά από δύο συνεχόμενες ήττες πήρε η ομάδα της Αμμοχώστου.

Το παιχνίδι
Επιεικώς μέτριο εώς άσχημο ήταν το θέαμα στο πρώτο μέρος του αγώνα, αφού το δυνατό παιχνίδι έφερε πολλές διακοπές, μείωσε τον καθαρό χρόνο παιχνιδιού και προκάλεσε εκνευρισμό στους παίκτες. Στο τελευταίο συνέβαλαν και τα πολλά λάθη κυρίως από πλευράς του βοηθού Νίκου Εγγλέζου (σε βάρος και των δύο ομάδων). Ο Απόλλωνας έδειξε πρόθεση να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και κράτησε περισσότερο τη μπάλα, εν αντιθέσει με την Ανόρθωση που έδειξε να επιδιώκει να «χτυπήσει» κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Οι φορές που οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων μπήκαν στην περιοχή του αντιπάλου με αξιώσεις ήταν λιγοστές και σε μία εξ αυτών, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Παπουλή να νικά από κοντά τον Κόπριβετς στο 27’, μετά από φάση διαρκείας στα «καρέ» των φιλοξενουμένων.

Η εικόνα δεν βελτιώθηκε ούτε στο δεύτερο μέρος, παρά την έκλαμψη μετά το πρώτο τέταρτο. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα το παιχνίδι πήρε ρυθμό και οι δύο ομάδες έφτιαξαν καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Ο Βάλε σε δύο περιπτώσεις μετά από ισάριθμα, διαδοχικά σουτ του Σιβού στο 59’ απέτρεψε την ισοφάριση, ενώ λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Απόλλωνα να απειλήσει με τους Μπεντόγια και Πέδρο στο ίδιο λεπτό (63’). Απ’ εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος επέστρεψε στα προηγούμενα επίπεδα από πλευράς ποιότητας, με τους φιλοξενούμενους ναπαίρνουν μέτρα στο γήπεδο και να κρατούν περισσότερο τη μπάλα όσο περνούσε η ώρα, εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός ότι ο αντίπαλος τούς έδωσε χώρο. Στο τέλος, η άνοδος της Ανόρθωσης απέφερε καρπούς, αφού η όμορφη κάθετη πάσα του Ράγιος έβγαλε απέναντι από τον Βάλε τον Καμπρέρα και ο Ισπανός φορ πλάσαρε σωστά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στάδιο: Τσίρειο

Συνθέσεις
Απόλλωνας (Π. Εμανουέλ): Βάλε, Λόπες, Βινίσιους, Ρομπέρζ (75’ Σαρδινέρο), Γκόμες, Σατσέτι, Ντα Σίλβα, Μπεντόγια (68’ Χ. Κυριάκου), Παπουλής, Μάγκλιτσα, Γκιέ (56’ Πέδρο).
Ανόρθωση (Ρ. Λέβι): Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Ερέρο, Καλδερόν, Γκιγέρμε, Βίκτορ, Σίβου (83’ Ρέινα), Ράγιος, Γκονσάλβες, Καλό (66’ Πελέ), Κολούνγκα (61’ Καμπρέρα).

Σκόρερ: Παπουλής (27’) / Καμπρέρα (89’)

Κίτρινες: Μάγκλιτσα, Γκιέ / Σιβού, Γκάμπριελ, Γκιγέρμε

Διαιτητής: Αβραάμ Τσούκκας
Βοηθοί: Ανδρέας Ανδρέου, Νίκος Εγγλέζου
Τέταρτος: Νεόφυτος Νεοφύτου
Παρατηρητής: Μιχάλης Λοΐζου

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση