ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Ο Μίχελς ήρθε για Πιέρο

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον 23χρονο επιθετικό του ΑΠΟΕΛ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ βρίσκεται στην Κύπρο για να έχει επαφές με τον ΑΠΟΕΛ για την περίπτωση απόκτησης του Πιέρου Σωτηρίου.

Δεδομένα στο «Δικέφαλο» του Βορρά ψάχνουν επιθετικό από το Καλοκαίρι ενώ προ ημερών συμφώνησαν και την παραχώρηση του Γκάρι Ροντρίγκες στη Γαλατασαράι οπότε υπάρχει και διαθέσιμο χρήμα.

Στο περιθώριο αυτόν των επαφών, υπάρχει και το όνομα του Τζαβέλλα που είναι εκτός πλάνων του ΠΑΟΚ ενώ ο ΑΠΟΕΛ ψάχνει αμυντικό.

Το δημοσίευμα από το ΣΠΟΡ ΦΜ:

Εκτάκτως στην Κύπρο ταξίδεψε ο Λούμπος Μίχελ. Λίγο μετά την επισημοποίηση της παραχώρησης του Γκάρι Ροντρίγκες στην Γαλατασαράι, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Μεγαλόνησο.

Από την μεταγραφική αγορά του «Νησιού της Αφροδίτης» υπάρχει το όνομα του Πιέρου Σωτηρίου που εδώ και καιρό βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες των ανθρώπων του «δικέφαλου του Βορρά», οι οποίοι από το καλοκαίρι εξετάζουν περιπτώσεις επιθετικών. Πάντως, εφόσον υπάρξουν επαφές του Σλοβάκου με τον ΑΠΟΕΛ ενδέχεται να μην μείνουν μόνο στον ταλαντούχο 23χρονο φορ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση