ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΚ: Σε πολύ κλειστό κλαμπ

Πολύ λίγες ομάδες στην Ευρώπη έχουν να επιδείξουν ανάλογη επιτυχία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπήκε σε φουλ ρυθμό η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, φρόντισε για αυτό η Ευρώπη, και οι συνεχόμενες υποχρεώσεις που της προέκυψαν δεν την πτόησαν καθόλου. Κατάφερε να κερδίσει όλα τα παιχνίδια, πλην αυτού με τον Απόλλωνα σχετικά άνετα, και με απολογισμό γκολ 9-0 είναι μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι στο ξεκίνημα τους και πολύ λίγες ομάδες έχουν να επιδείξουν ανάλογη επιτυχία. Το επιπλέον προσόν της ΑΕΚ είναι πως είναι η μοναδική εξ αυτών που δεν έχει δεχθεί καν γκολ. Να τις δούμε αναλυτικά με ταξινόμηση ανάλογα με τις νίκες που έχουν.

Βασιλεία: Μετρά εφτά σερί πρωταθλήματα Ελβετίας και ήδη έβαλε τις βάσεις και για το όγδοο με το εντυπωσιακό οκτώ στα οκτώ που μετρά. Στη βαθμολογία είναι στο +11 από τη Γιανγκ Μπόις και καλπάζει προς ένα άνετο τίτλο. Στα γκολ είναι στο +20 (26-6).

Φέγενοορντ: Εντελώς διαφορετική περίπτωση από τη Βασιλεία αφού έχει να πάρει τίτλο από το μακρινό 1999. Όμως φέτος προς το παρόν δείχνει να μπορεί να το καταφέρει με το έξι στα έξι που έχει στο Ολλανδικό πρωτάθλημα. Είναι στο +5 από Αιντχόφεν και Άγιαξ με γκολ 16-2.

Μάντσεστερ Σίτι: Πολλοί περίμεναν με αγωνία να δουν πως θα τα πάει με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της και αυτός παίρνει τη μια νίκη μετά από την άλλη. Πέντε στα πέντε μετρά στο πρωτάθλημα και είναι στο +2 από την Έβερτον. Στα γκολ είναι 15-4.

Μπάγερν: Ο Κάρλο Αντσελότι αποτελεί εγγύηση για τη συνέχεια του συλλόγου με υψηλές πτήσεις και αυτό κάνουν οι Βαυαροί μέχρι τώρα. Στη Μπουντεσλίγκα έχουν το τέσσερα στα τέσσερα  με γκολ 14-1. Στο +2 από τη δεύτερη Κολωνία.

Μπασακσεχίρ: Δεν είναι η ομάδα που θα περίμενε κανείς να εντυπωσιάζει στην Τουρκία, όμως έχουν το τέσσερα στα τέσσερα και δική τους την κορυφή. Στα γκολ είναι 7-1.

Η Ελλάδα: Παίχθηκε μεν η τέταρτη αγωνιστική, όμως ουσιαστικά δυο έγιναν και έτσι η Ελλάδα είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Δυο νίκες σε δυο ματς έκαναν ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Πλατανιάς και Πανιώνιος.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση