ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΚ: Στον άσσο ξέγνοιασε

Η αξία του Αντώνη είναι δεδομένη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί η ΑΕΚ να μετρά μόλις τρεις απώλειες ποδοσφαιριστών από τιμωρία στις 23 πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο το κεφάλαιο «τραυματισμοί» απασχολεί έντονα τον Ιμανόλ Ιδιακέθ.

Αρκετές αγωνιστικές μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στον οποίον η ΑΕΚ έχασε τον Χουάν Τομάς, το κενό που άφησε ο Ισπανός μοιάζει ακόμα δυσαναπλήρωτο. Απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, οι Λαρνακείς έχασαν ακόμα ένα σημαντικό γρανάζι της φετινής χρονιάς και συγκεκριμένα τον Ρούμπεν Μίνιο.

Σε αντίθεση με τη θέση του επιτελικού μέσου, ο προπονητής της ΑΕΚ δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για την κάλυψη του κενού κάτω από τα δοκάρια. Ο πολύπειρος Αντώνης Γιωργαλλίδης αν και με ελάχιστα αγωνιστικά λεπτά στα... χέρια του, μπήκε άμεσα στο πετσί του ρόλου και με σημαντικές επεμβάσεις κράτησε το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ.

Ο διεθνής τερματοφύλακας μοιάζει σαν έτοιμος από καιρό να μην επιτρέψει στην απώλεια του Μίνιο να φανεί. Μάλιστα την ερχόμενη Κυριακή θα βρεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος με την Ομόνοια, στην οποίαν αγωνίστηκε επί σειρά ετών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση