ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΚ: Θύμισε κάτι από Τομάς

Ντεμπούτο έκανε ο Έκτορ Εβέλ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ονειρικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ντεμπούτο του Έκτορ Εβέλ με τη φανέλα της ΑΕΚ, με τον 20χρονο μέσο να παίρνει φανέλα βασικού απέναντι στον Ερμή και να βγάζει τον προπονητή του ασπροπρόσωπο.

Ο νεαρός Βέλγος που πήρε το αεροπλάνο για Κύπρο κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ήταν ο μοναδικός για τον οποίον δεν υπήρξε δείγμα γραφής, τουλάχιστον μέχρι και την 25η αγωνιστική όπου άφησε ενθαρρυντικά μηνύματα.

Ο Εβέλ αγωνίστηκε στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Λαμπάν, τη θέση του οποίου δεν αποκλείεται να πάρει στους αμέσους επόμενους αγώνες μιας και ο τελευταίος είδε την κόκκινη κάρτα του Χρίστου Νικολαϊδη.

Το χαμηλό κέντρο βάρος, η διάθεση για τρέξιμο και η ευελιξία στην κίνηση, θύμισε κάτι από Χουάν Τομάς, ο οποίος βρέθηκε μετά από αρκετό καιρό στην αποστολή.

Το ανέβασμα της ψυχολογίας του νεαρού Βέλγου έρχεται σε ένα σημείο που η ομάδα τον χρειάζεται όχι μόνο λόγω της απώλειας του Λαμπάν, αλλά και μέσα στα πλαίσια μιας προσπάθειας αποφόρτισης ποδοσφαιριστών που τράβηξαν αρκετό κουπί όπως ο Λαρένα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση