ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΚ: Όλα ή τίποτα

Η πλάστιγγα έγειρε υπέρ του αντίπαλου, ωστόσο δεν θα πέσουν χωρίς μάχη.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί ο Ιμανόλ Ιδιακέθ να κατάστρωνε διαφορετικά τα πλάνα του για τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου όταν η Ανόρθωση προέκυψε σαν αντίπαλο, ωστόσο σημασία δεν έχουν οι υποθέσεις αλλά η διαχείριση της πραγματικότητας.

Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει ότι το σκορ του πρώτου αγώνα έχει γύρει την πλάστιγγα υπέρ του αντίπαλου, ωστόσο σε καμιάν περίπτωση δεν θα πέσει χωρίς μάχη. Θεωρείται δεδομένο ότι το απόγευμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα πατήσουν χόρτο τα καλύτερα επιθετικά ατού της ομάδας της Λάρνακας, προκειμένου να διεκδικήσει ότι μπορεί από μια εις βάρος της κατάσταση.

Ο Γιωργαλλίδης αναμένεται ότι θα πάρει θέση από τα δοκάρια σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα, έχοντας να καθοδηγήσει τους Μουρίγιο και Καταλά, την ίδια ώρα που τα άκρα θα καλύψουν οι Γκαρίδο και Ορτίθ. Στη μεσαία γραμμή ο Λαρένα θα υποστηριχθεί από τους Μπόλιεβιτς και Εβέλ, ενώ την επιθετική τριάδα θα αποτέλεσουν οι Τρισκόφσκι, Ακοράν και Μυτίδης.

Δεν αποκλείεται κάποιος εκ των Μαλόκου ή Χαραλαμπίδη να πάρει θέση στα άκρα της επίθεσης με τον Ακοράν να μετατοπίζεται σε ρόλο οργανωτή, εάν και εφόσον ο Ιδιακέθ επιλέξει ακόμα πιο... απαιτητική διάταξη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση