ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Γκαρίδο ο 18ος

Στη λίστα με τους φετινούς σκόρερ της ΑΕΚ προστέθηκε ο Χαβιέρ Γκαρίδο μετά το γκολ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στη λίστα με τους φετινούς σκόρερ της ΑΕΚ προστέθηκε ο Χαβιέρ Γκαρίδο μετά το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Απόλλωνα το Σαββατιάτικο ντέρμπι. Ο αριστεροπόδαρος ακραίος επιθετικός είχε διαμορφώσει προσωρινά το 2-1, βάζοντας γερή υποψηφιότητα ώστε να αποτελέσει τον καταλύτη του ντέρμπι στη Λεμεσό, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ο ίδιος και η ομάδα του, θα ήθελαν.

Πέραν του Γκαρίδο, οι Χαραλάμπους, Μόισοφ, Τρουγιόλς και Ορτίθ ανήκουν στην ομάδα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έχουν παραβιάσει την αντίπαλη εστία από μια φορά σε αγώνες πρωταθλήματος. Άλλοι εφτά ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Μυτίδης, Χαραλαμπίδης, Μπόλιεβιτς, Εβέλ, Μουρίγιο, Τομάς και Τέτε έφτασαν στο ζητούμενο εις διπλούν, ενώ άλλοι τρεις, οι Καταλά, Λαρένα και Τολεμές, το έπραξαν εις τριπλούν.

Από εκεί και πέρα την πρωτιά στη λίστα με τους πιο παραγωγικούς ποδοσφαιριστές των «κιτρινοπρασίνων» κατέχουν οι Άλβες, Ακοράν και Τρισκόφσκι με έξι, εφτά και δεκατέσσερα γκολ, αντίστοιχα.

Από την τελευταία τρίαδα, ο Ιμανόλ Ιδιακέθ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βραζιλιάνου φορ που μεταγράφηκε στην Ανόρθωση, αλλά και του Σκοπιανού επιθετικού ο οποίος θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση