ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΚ: Όπως με την εθνική

Ενδεχομένως ο Μυτίδης να αποτελεί αντίδοτο στην απουσία του Ιβάν Τρισκόφσκι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μηνύματα σε διάφορες κατευθύνσεις έστειλε ο Νέστορας Μυτίδης με την εμφάνισή του με το εθνόσημο. Ο υψηλόσωμος επιθετικός της ΑΕΚ ήταν αυτός που έδωσε το έναυσμα της αντεπίθεσης στην φιλική αναμέτρηση με το Καζακστάν, σκοράροντας το πρώτο από τα τρία γκολ της εθνικής Κύπρου.

Με γερό πάτημα και επιβλητικό άλμα, ο νεαρός φορ νίκησε κατά κράτος τόσο τον προσωπικό του αντίπαλο, όσο και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σημαδεύοντας τα αντίπαλα δίκτυα με κεφαλιά, δείχνοντας μέρος του... ρεπερτορίου του.

Μπορεί στην Ολλανδία να μην κατάφερε να προσαρμοστεί, ωστόσο η επιστροφή του στην Κύπρο έστω με εξάμηνο δανεισμό, δείχνει να τον έχει αναγεννήσει, αγωνιζόμενος σε γνώριμα λημέρια. Ήδη έχει αρχίσει από πολύ νωρίς να σκοράρει σε πρωτάθλημα και κύπελλο και αυτό που απομένει είναι ο προπονητής του να του εμπιστευτεί γεμάτο ενενηντάλεπτο ώστε να ξεδιπλώσει τις αρετές του.

Ενδεχομένως ο Μυτίδης να αποτελεί αντίδοτο στην απουσία του Ιβάν Τρισκόφσκι, η οποία δύναται να επεκταθεί πέραν των δύο αγωνιστικών που προνοεί η απευθείας αποβολή. Άλλωστε το κίνητρο και η δίψα του Κύπριου διεθνή για αγωνιστικά λεπτά και αποδείξεις που θα φτάσουν μέχρι και την χώρα της τουλίπας, μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά για την ΑΕΚ στην τελευταία οκτάδα αγώνων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Καλπάζει από την εξωτερική η ΑΕΚ, η οποία μείωσε την απόσταση στο -2 και στο -6 από την δεύτερη και πρώτη θέση αντίστοιχα ...
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ
X