ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΚ: Βροχή; Ηλιοφάνεια!

Eπιστρέφει δυναμικά στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί το Σαββατοκυρίακο οι καιρικές συνθήκες στην Λάρνακα να ήταν άστατες, ωστόσο μετά το βράδυ του Σαββάτου, στις καρδιές των φίλων της ΑΕΚ υπάρχει μόνο ηλιοφάνεια. Κι αυτό διότι η σπουδαία νίκη και ο τρόπος που αυτή ήρθε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, έχει ανατρέψει εντελώς το μουντό σκηνικό που έφεραν οι συνεχόμενες αποτυχίες, ιδιαίτερα στα τελευταία στάδια των αναμέτρήσεων.

Οι «κιτρινοπράσινοι» ήταν αυτοί που πήραν το ζητούμενο σε χρόνους καθυστερήσεων με τον τρόπο που ομάδες όπως ΑΕΛ και Απόλλωνας πλήγωσαν την ίδια στο πρόσφατο παρελθόν. Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιακέθ γυρίζει σελίδα και αντιλαμβάνεται ότι αφενός μεν αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα στη μάχη για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριου και αφετέρου επιστρέφει δυναμικά στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου.

Βέβαια μετά τα πανηγυρία και την αποθέωση, η ψυχρή εικόνα το βαθμολογικού πίνακα μαρτυρά ότι η ΑΕΚ το Σάββατο έκανε απλά το καθήκον της. Διότι πολύ απλά η διαφορά των έξι βαθμών από την κορυφή, δεν επιτρέπει στην ομάδα της Λάρνακας να τοποθετήσει εκ νέου τη μπάλα στα πόδια της και να μπορεί να λέει ότι με ένα εφτά στα εφτά θα πάρει το τρόπαιο. Σε κάθε περίπτωση όμως όταν οι «κιτρινοπράσινοι» κατάφεραν να επικρατήσουν του μεγάλου φαβορί του τίτλου, τότε μπορούν να αισθάνονται ότι τουλάχιστον στις δικές τους μάχες, θα κάνουν ότι περνά από τα πόδια τους για να προσθέσουν κι άλλα τρίποντα στον απολογισμό.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση