ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:32
 

ΑΕΚ: Θέμα ποιότητας ή θέμα αντοχών;

Η καθοδική πορεία μέσα στο μήνα Φεβρουάριο θυμίζει την αντίστοιχη περσινή

Newsroom 24sports

Η είσοδος του μηνός Μαρτίου και παράλληλα η έναρξη της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος, βρίσκει την ΑΕΚ σε μια κατάσταση η οποία καθιστά εξαιρετικά δύσκολη τη διεκδίκηση του ανώτερου σκαλοπατιού της βαθμολογίας. Οι δέκα βαθμοί από την απόσταση της κορυφής σαφώς και φαντάζουν διαπραγματεύσιμοι σε μια διψήφια σειρά αγώνων ωστόσο η ρεαλιστική προσέγγιση μαρτυρά ακριβώς το αντίθετο.

Κοινή συνισταμένη τα τελευταία χρόνια, είναι η διατήρηση ενός υψηλού μέσου όρου ηλικίας

Από την άλλη πλευρά, η χρονιά δεν μπορεί να θεωρηθεί χαμένη καθώς οι Λαρνακείς μπορούν και να διεκδικήσουν τίτλο αλλά και να επεκτείνουν τις συνεχόμενες εμφανίσεις στα κύπελλα Ευρώπης. Ωστόσο τίθεται το ερώτημα κατά πόσο αυτή η πτωτική πορεία του τελευταίου μήνα, μπορεί να βελτιωθεί με βάση και το ρόστερ που υπάρχει διαθέσιμο στα χέρια του Ιμανόλ Ιδιακέθ.

Σε επίπεδο μονάδων, λίγες είναι οι ομάδες που έχουν στη σύνθεσή τους έναν Χόρχε Λαρένα, έναν Ακοράν Ρέγιες και έναν Φλοριάν Τολεμές ωστόσο κοινή συνισταμένη τα τελευταία χρόνια, είναι η διατήρηση ενός υψηλού μέσου όρου ηλικίας. Με τα βαθμολογικά και όχι μόνο δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο τραπέζι, η ΑΕΚ φαίνεται να πληρώνει το περσινό «ατόπημα» δηλαδή την έλλειψη δυνάμεων για ένα δυναμικό photo finish.

Ουσιαστικά, κανένας ποδοσφαιριστής από αυτούς που ήρθαν τόσο τη καλοκαιρινή, όσο και τη χειμερινή μεταγραφή περίοδο, δεν έχει θέση στο αρχικό σχήμα. Ακόμα και ο Μάριος Αντωνιάδης αλλά και ο Αποστόλης Γιάννου, οι οποίοι πήραν φανέλα βασικού στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, μάλλον αντικατέστησαν τους Άντερ Μουρίγιο και Φλοριάν Τολεμές, παρά ξεχώρισαν στη μάχη για τους πρώτους έντεκα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση