ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μανούσος: «Θέλω να έρθω… αλλά»

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Έβαλε γκολ ο Φέλτσιερ και μου βγήκε το δημοσιογραφικό. Περίμενε, περίμενε το Μανούσο όπως η Πηνελόπη τον Οδυσσέα, είπαμε να πάρουμε καμιά πρωτοβουλία για να ρίξουμε φως στο σκοτάδι.

Και ξεκίνα τώρα τηλέφωνα στη Λέσβο, στη Μυτιλήνη (αν σε ενδιαφέρει κιόλας χιονίζει στο νησί, όπως μου είπε μία συνάδελφος εκεί) μέχρι να φτάσουμε στο Μανούσο. Τέτοια ώρα, να ξέρεις, είναι και δύσκολο να βρεις δημοσιογράφο να δουλεύει. Έχουν αυτοί άλλα ωράρια. Δεν είναι σαν και μας που κοιμόμαστε και ξυπνούμε με τις κότες.

Όπως και να 'χει, πάρε από δω, πάρε από κει, βρήκαμε τον παίκτη. Πριν όμως μιλήσουμε μ’ αυτόν, είχαμε μία κουβέντα με τους ρεπόρτερ της Λέσβου, οι οποίοι λίγο πολύ μας είπαν ότι ο Μανούσος δύσκολα θα φύγει από την ομάδα.

Ακόμη και τώρα που βαράει διάλυση η ΠΑΕ του νησιού, το γεγονός ότι ο Γιώργος είναι αρχηγός και γέννημα θρέμμα της ομάδας, καθιστά δύσκολη την αποχώρησή του τη δεδομένη στιγμή. Είναι, επίσης, γεγονός ότι η Καλλονή την επόμενη σεζόν μάλλον δεν θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα, αφού οι πιθανότητες να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία είναι μονάχα μαθηματικές.

Όσον αφορά δε στην ΑΕΛ, μπορεί να αποφάσισαν να κινηθούν για κλασικό σέντερ φορ, ωστόσο το ενδεχόμενο έλευσης του 28χρονου είναι ικανό να ανατρέψει τα πλάνα τους. Είναι κιόλας ότι ο Χάβος τον θέλει σαν τρελός και μάλλον αποφάσισαν να σεβαστούν την απαίτησή του.

Με αυτά και με αυτά, μιλήσαμε με τον παίκτη, ο οποίος παραδέχθηκε το ενδιαφέρον που έχει η ΑΕΛ για την αφεντιά του. Μόνο που τα δεδομένα τώρα δεν είναι υπέρ ως προς το να έρθει στην Κύπρο:

«Φυσικά και γνωρίζω το ενδιαφέρον της ΑΕΛ για το πρόσωπό μου. Δεν σας κρύβω κιόλας ότι έχω κάνει και εγώ την έρευνά μου για να μάθω πράγματα για την ομάδα. Εύκολα κατάλαβα ότι πρόκειται για μεγάλη ομάδα, με φανταστικό κόσμο, κάτι που φυσικά με δελεάζει για να έρθω» μας είπε αρχικά ο Μυτιληνιός άσος και συνέχισε:

«Θέλω πολύ να έρθω στην ΑΕΛ, ωστόσο κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο, αφού έχω συμβόλαιο με την Καλλονή. Κάνω τις τελευταίες μου προσπάθειες προκειμένου να καταφέρω να έρθω και προς το παρόν δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι αυτό εφικτό».

Σε ερώτησή μας πότε θα υπάρξει μία οριστική κατάληξη στο όλο θέμα, απάντησε το εξής:

«Ακριβώς δεν μπορώ να γνωρίζω. Σας λέω, όμως, ότι σήμερα θα έχω συνάντηση με τη διοίκηση της Καλλονής για να κλείσει το θέμα. Πιθανόν σε λίγες ώρες, πιθανόν μέχρι το τέλος της σημερινής ημέρας, ίσως και αύριο, θα γνωρίζω και εγώ τι πρόκειται να κάνω στο μέλλον».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για 28χρονο Ούγγρο κεντρικό αμυντικό ο οποίος έχει συμμετοχές και με την Εθνική ομάδα της χώρας του
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ