ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Οικουμενική ήταν και πέθανε

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Ας το διάολο ρε. Σιγά δηλαδή που θ’ άγιαζε η ομάδα. Δεν θα ασχοληθούμε εκτενώς με το θέμα. Προς σεβασμό δηλαδή τούτης της ομάδας που δουλεύει πάνω στο βοηθητικό μπας και καταφέρει να τα φέρει τούμπα σήμερα το απόγευμα. Και κυρίως σεβασμό προς τον κόσμο της, που αγωνιά, σκέφτεται, οραματίζεται μια μεγάλη ομάδα και περιμένει πως και πως το σημερινό παιγνίδι. 

Τους λόγους παραίτησης τους γνωρίζουν οι ίδιοι. Τόσο ο κύριος Έλληνας όσο και ο κύριος Ιακωβίδης. Η απόφαση τους να αποχωρήσουν είναι πέρα για πέρα σεβαστή. Το χρονικό όμως σημείο που επέλεξαν να το γνωστοποιήσουν είναι χίλιες φορές λάθος. Δεν το αξίζουν ούτε οι ίδιοι, ούτε και φυσικά η ομάδα που αγαπούν. Χίλια δίκαια να είχαν, ο τρόπος που το χειρίστηκαν είναι απλά τραγικός.

Πραγματικά αναρωτιέσαι με αυτή την ομάδα. Είναι λες και ένας βρίσκεται ένα σκηνοθέτης από πίσω και στήνει ένα κακό σενάριο που δεν αφήνει τον θεατή ν’ αγιάσει.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η ομάδα δεν επηρεάζεται. Απ’ ότι μαθαίνω ούτε και ο Πάμπος τα έβαψε μαύρα αφού είναι επικεντρωμένος στο σημερινό ματς. Όπως και οι παίκτες του και ο κόσμος όλος που αγαπά την ΑΕΛ…

Το είχαμε γράψει ευθύς εξ’ αρχής ότι η οικουμενική δεν στηρίχτηκε ποτέ σε σωστό υπόβαθρο. Κοντέψαμε να πιστέψουμε ότι κάναμε λάθος. Και όμως όχι. Η «οικουμενική» πέθανε… να ζήσουμε να την χαιρόμαστε. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση