ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τότε ΑΠΟΕΛ, τώρα ΑΕΛ;

Στη Γιουβέντους έχει κατακτήσει 4 σκουντέτο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Θυμάσαι πέρσι που έπαθε το κακό ο Πάρντο και έτρεχαν οι του ΑΠΟΕΛ την υστάτη να κλείσουν τον αντικαταστάτη του καταλήγοντας στον Βάτερμαν; Πριν κλείσουν τον Ολλανδό ήθελαν διακαώς τον κύριο Ρούμπενς Φερνάντο Μοεντίμ κατά κόσμο Ρουμπίνιο. Επί τούτου διάβασε τι έγραφε τότε το 24sports http://www.24sports.com.cy/index.php?pageaction=kat&modid=1&artid=118780&show=Y

Τότε έκανε τον δύσκολο. Δεν γούσταρε το κυπριακό πρωτάθλημα. Τώρα τα πράγματα είναι αλλιώς. Πόσα χρόνια στη σκιά του Μπουφόν; Και ας είναι ο καλύτερος πορτιέρο του κόσμου. Τα πήρε φαίνεται στο κρανίο ο 34χρονος πορτιέρο και σκέφτεται να έρθει στη λημέρια μας, τούτη τη φορά για την ΑΕΛ.

Πόσο καιρό να γεννάει η γυναίκα του Ρόμο; Δεινόσαυρος είναι… οι της ΑΕΛ πλέον έχουν ως βασικό στόχο τον Βραζιλιάνο πορτιέρο αφήνοντας τη γυναίκα του Ρόμο στα χέρια της μαίας.

Όπως και να έχει. Στη Γιουβέντους είναι ο άνθρωπος, έχει εκεί κατακτήσει 4 σκουντέτο, και δύο Κόπα Ιταλίας. Πήγε εκεί το 12-13 και αγωνίστηκε μόλις 2 παιγνίδια!! Τώρα να μου πεις κάνει την προπόνηση που κάνει ο καλύτερος πορτιέρο στον κόσμο. Είναι ένα στοιχείο και αυτό. Πρόλαβε κιόλας ο αθεόφοβος να αποβληθεί από τον πάγκο σε έναν αγώνα κόντρα στη Ρόμα!!

Πριν ακόμη πάει στο Τορίνο, δούλεψε χωρίς συμμετοχή στην Παλέρμο ενώ το 10-11 είχε 26 συμμετοχές με την συμπολίτισσα της Γιουβέντους Τορίνο. Νωρίτερα το 09-10 φόρεσε 11 φορές τα γάντια της Λιβόρνο και πιο πριν και πάλι στην Παλέρμο 6 αγώνες. Έκανε φουλ σεζόν το 08-09 στη Τζένοα (37συμμετοχές).

Στην Ευρώπη ήρθε μέσω των Κορίνθιανς στην Βιτόρια Σετούμπαλ. Ήταν τότε μεγάλο ταλέντο στην Βραζιλία της οποίας ήταν βασικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων το 2001. Δεν ξέρω κιόλας αν σε ενδιαφέρει αλλά άμα είναι να έρθει στην Κύπρο θα πρέπει να ρωτήσει τον αδελφό του Ζε Ηλίας. Αυτόν  που έπαιξε στην Ομόνοια. Αδέλφια είναι… ποδοσφαιρική οικογένεια.

Με αυτά και με αυτά, περιμένουν οι της ΑΕΛ. προσκήνιο Φεύγει από το προσκήνιο ο Ρόμο και έρχεται από την εξωτερική ο Ρουμπίνιο. Ο αδελφός του Ζε Ηλίας. Εμείς περιμένουμε πάντως…

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση