ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Πότε θα είναι διαθέσιμοι Μπλάνκο και Πίτι

Αν όλα πάνε καλά, η ομάδα θα έχει διαθέσιμα τα νέα αποκτήματα πριν τις 10 Ιανουαρίου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έρχεται και ο ισπανός μετά συζύγου. Θα τον παραλάβουν το βράδυ της Τρίτης, θα τον πάνε ξενοδοχείο να ξεκουραστεί και από Τετάρτη πρωί θα πάει «ρετιρέ».

Θα μιλήσουν με τον Σόφο, μάλλον στα ισπανικά, θα συμφωνήσουν τα τελευταία του συμβολαίου και ακολούθως θα βάλει την υπογραφή του. Ε, μετά θα τον πάνε γήπεδο να πάρει μια εικόνα… ελπίζω ότι η ανατολική θα έχει κόσμο, μην πει και ο ισπανός την κακία του.

Με λίγα λόγια, η ομάδα, αν όλα πάνε κατ’ ευχή με τον Πίτι θα έχει τα δύο της νέα αποκτήματα, πριν ακόμη ολοκληρωθεί η 10η Ιανουαρίου.

Επί τούτου αξίζουν όλοι τους συγχαρητήρια. Από τον προπονητή μέχρι τη διοίκηση έδειξαν ετοιμότητα σ’ ένα τέτοιο σοβαρό θέμα όπως είναι η ενίσχυση του χειμώνα. Μη θυμηθούμε άλλες εποχές που περιμέναμε μέχρι την 31η του μήνα για να δούμε ποιοι θα είναι οι παίκτες.

Επί της ουσίας. Πότε θα είναι έτοιμοι οι δύο τους; Απ’ ότι έχουμε μάθει και οι δύο από άποψης φυσικής κατάστασης είναι έτοιμοι. Απομένει δηλαδή να υιοθετήσουν τη φιλοσοφία της ομάδας.

Τώρα, υπάρχει θέμα με τα διαδικαστικά.  Πότε δηλαδή θα εγγραφούν  στην ΚΟΠ και κάτι τέτοια. Η περίπτωση του Μπλάνκο είναι πιο ξεκάθαρη. Τα χαρτιά του είναι ήδη στην Κύπρο και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα εγγραφεί νομότυπα στο ρόστερ της ομάδας.

Όπως είναι γνωστό την Παρασκευή εγγράφονται στην ΚΟΠ ωστόσο επειδή πέφτουν τα Φώτα, κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί την Πέμπτη. Αν όλα δηλαδή πάνε καλά τότε ο Βάσκος θα είναι στη διάθεση του Πάμπου για τον αγώνα με τον Απόλλωνα το ερχόμενο Σάββατο.

Με τον Πίτι τι γίνεται; Κατ’ αρχήν πρέπει να υπογράψει. Αν όντως συμβεί αυτό, τότε η ΑΕΛ θα ζητήσει το διεθνές πιστοποιητικό από την ομοσπονδία της Ισπανίας. Εάν υπογράψει την Τετάρτη τότε απομένει μόνο η Πέμπτη για  να γίνει η δουλειά. Κάτι τέτοιο ίσως να είναι εφικτό αφού η ισπανική ομοσπονδία είναι πιο κοντά όπως και να το κάνουμε σε σχέση με κάτι άλλες όπως η Αγκολέζικη ή η ομοσπονδία της Αϊτής.  Ακόμη όμως και με τους ισπανούς η διαδικασία μοιάζει σαν ρώσικη ρουλέτα. Αν κάτσει και το θέλει ο Πάμπος τότε ο Πίτι θα είναι με τον Απόλλωνα μάλλον στον πάγκο.

Σε διαφορετική περίπτωση χάνει τον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη και θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί με την Ανόρθωση το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο. Ακόμη και έτσι δεν μοιάζει άσχημο αφού έτσι και αλλιώς θα χρειαστεί προπονήσεις για να είναι έτοιμος και αγωνιστικά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση