ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Τι κρίμα…

Σίγουρα είναι μεγάλη η απώλεια του Λούκας

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Ακόμη και στον αγώνα με τη Σαλαμίνα το μυαλό κάποιων από μας πήγε στο Λούκας. Ιδιαίτερα άμα έβλεπες τις ζωγραφιές του Πίτι, σκεφτήκαμε πόσο ατυχία είναι για όλους που δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Λούκας.

Παικταράδες και οι δύο, η ομάδα τουλάχιστον στον άξονα μαζί με τον Σοάρες δεν θα είχε να ζηλέψει τίποτα απολύτως από καμία ομάδα στην Κύπρο.

Τα έφερε έτσι όμως η τύχη που κάτι τέτοιο δεν θα γίνει τουλάχιστον για φέτος. Σίγουρα είναι μεγάλη η απώλεια του Λούκας. Έχασες ποιότητα, έχασες το τρέξιμο, έχασες τα γκολ του, τη ψυχή..  έχασες έναν ολοκληρωμένο χαφ που δύσκολα βλέπεις στα λημέρια μας.

Και λόγο ακριβώς της παρουσίας του Πίτι, έχω την εντύπωση ότι ο Βραζιλιάνος θα γινόταν ακόμη καλύτερος. Άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που φέρει τον καλό ν’ ανεβάζει τους υπολοίπους ακόμη και τους πολύ καλούς.

Χθες βγήκε μια ανακοίνωση εκ μέρους του μάνατζερ του. Άνετα διαπιστώνεις ότι στην ανακοίνωση απουσιάζει η όποια αναφορά στην ΑΕΛ ενώ ξεκάθαρα αναφέρει ότι τα έξοδα επωμίστηκε η εταιρεία που τον εκπροσωπεί και όχι η ίδια η ομάδα του.

Το ψάξαμε κάπως το θέμα, τουλάχιστον εκ μέρους της ΑΕΛ. Ο Θεόδωρος τουλάχιστον μας είπε ξεκάθαρα ότι η ομάδα έχει ασφαλισμένους όλους τους παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να καλύψει τα έξοδα της επέμβασης αλλά και της αποκατάστασης.

Όχι όμως σε περίπτωση που ο παίκτης αποφασίσει να κάνει την επέμβαση του στο εξωτερικό, όπως έγινε με τον Σόουζα.  Αυτό σημαίνει ότι μάλλον η μεριά του παίκτη θα καλύψει το επιπλέον ποσό που δεν καλύπτεται από την εδώ ασφάλεια της ομάδας.

Μάλιστα όπως έχουμε μάθει ο μάνατζερ και ο παίκτης είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν μέρος της αποκατάστασης εκτός Κύπρου και χωρίς τη συμμετοχή των ιατρών της ομάδας.

Όπως και να έχει. Η ΑΕΛ είναι αλήθεια ότι ένα πρόβλημα με το μάνατζερ του παίκτη το έχει. Πέραν τούτου θυμόμαστε όλοι το πανό που ανάρτησαν στο βοηθητικό όλοι οι παίκτες και ήταν σίγουρα μια ένδειξη σεβασμού προς το συνάδελφο τους. Την ίδια ώρα ο Σιέλης με ανακοίνωση του ευχαριστεί όλους όσους βρίσκονται στην ομάδα, δεδομένο που τιμά την ΑΕΛ και τους ανθρώπους της.

Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα διορθωθεί η όποια «ανωμαλία» υπάρχει ανάμεσα στη διοίκηση και το μάνατζερ του παίκτη. Όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να στηρίξουν και το Λούκας και τη διοίκηση, τον προπονητή και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση