ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Ώρα για διπλό

Πανέτοιμη είναι η ΑΕΛ για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η ομάδα της Λεμεσού πάει στη Λευκωσία σήμερα να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ομάδα, αλλά στοχεύει σε μία επιτυχία που θα την φέρει σε απόσταση βολής στους δύο βαθμούς από την κορυφή.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του σοβαρότητα και πειθαρχία για να έρθει το ζητούμενο σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Ο Κύπριος τεχνικός γνωρίζει τις δυσκολίες του σημερινού αγώνα, αλλά έχει μεγάλη πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του.

Παράλληλα, την ΑΕΛ δεν την αποπροσανατολίζει ενδεχόμενη κόπωση του σημερινού της αντιπάλου από το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Όλοι στη λεμεσιανή ομάδα γνωρίζουν πως ο ΑΠΟΕΛ ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια παιχνίδια ντέρμπι όπως το σημερινό και δεν παρασύρονται από αυτό το γεγονός.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Πάμπος Χριστοδούλου θα έχει μια σημαντική απουσία για τα επόμενα παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα, ο Ντόσα Τζούνιορ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και θα απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ομάδας της Λεμεσού για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Ασφαλώς και είναι σημαντικό πλήγμα, όμως ο Πάμπος Χριστοδούλου πιστεύει πως έχει τις λύσεις για την αντικατάσταση του διεθνούς κεντρικού αμυντικού. Πιθανότερος αντικαταστάτης του για το σημερινό παιχνίδι είναι ο Ρουμάνος αμυντικός Μπογκντάν Μιτρέα.

Επίσης, «παίζονται» μια με δύο θέσεις στα επιθετικά άκρα, με Μπλάνκο και Γεωργιάδη να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Ένας εκ των Μέσκα ή Ισμαήλ Σασί ή και οι δύο αναμένεται να χάσουν την θέση βασικού.

Οι υπόλοιποι θα είναι πιθανότατα οι ίδιοι όπως και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ρομό στο τέρμα, Αϊρόσα και Φορτούνα στα άκρα της άμυνας. Ο Λαφράνς περιμένει τον παρτενέρ του στο κέντρο της οπισθοφυλακής. Σοάρες και Νικολάου θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον Πίτι πιο μπροστά σε ρόλο επιτελικού. Ο Μιγκέλ Αρουαμπαρένα θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για 28χρονο Ούγγρο κεντρικό αμυντικό ο οποίος έχει συμμετοχές και με την Εθνική ομάδα της χώρας του
24sports.com.cy
 |  ΑΕΛ