ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Ζητούμενο η αντίδραση

Ο Πορτογάλος τεχνικός μπαίνει άμεσα στα «βαθιά» και κάτω υπό έντονη πίεση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα μπαίνει αγωνιστικά από σήμερα η ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού, μετά τις τελευταίες αποτυχίες στο πρωτάθλημα, θέλει να αντιδράσει και να επανέλθει στις επιτυχίες άμεσα στο προσεχές ντέρμπι κόντρα στην Ανόρθωση εκτός έδρας.

Όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως η επιστροφή στις νίκες επιβάλλεται την ερχόμενη Κυριακή για να μην «χαθεί» ο στόχος της ευρωπαϊκής εξόδου. Ο νέος τεχνικός της ομάδας Μπρούνο Μπαλταζάρ προσπαθεί αυτές τις μέρες να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του μέσα από τις προπονήσεις και να την βελτιώσει όσο μπορεί περισσότερο. Βέβαια, θαύματα δεν γίνονται από την μια μέρα στην άλλη, όμως άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν αποδείξεις σε μια δύσκολη έδρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μπαίνει άμεσα στα «βαθιά» και κάτω υπό έντονη πίεση.  Ζητούμενο, όμως, για τον Ίβηρα κόουτς και τους ποδοσφαιριστές του είναι η αντίδραση και η επιστροφή στις επιτυχίες, για να μη χαθεί άλλο πολύτιμο έδαφος.

Στις επόμενες προπονήσεις θα διαφανεί η αγωνιστική κατάσταση του Ντόσα Τζούνιορ. Ο διεθνής αμυντικός παραμένει παροπλισμένος και αυτή η εβδομάδα θεωρείται κρίσιμη για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μπαλταζάρ.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση