ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:18
 

ΑΕΛ: Να βοηθήσουν και άμεσα...

Η ΑΕΛ έχει ανάγκη τα μεταγραφικά αποκτήματα της

Newsroom 24sports

Το μεγάλο πρόβλημα της φετινής ΑΕΛ δεν είναι άλλο από την επίθεση της. Το πρόβλημα αυτό φωνάζει και το ξέρουν καλά οι «Λέοντες». Έτσι τον Γενάρη έδωσαν τα πάντα για να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή ώστε να προλάβουν το τρένο της Ευρώπης. Δύσκολη προσπάθεια, όχι όμως και ακατόρθωτη, φθάνει στην ΑΕΛ τα νέα αποκτήματα να μπουν άμεσα στην ομάδα και να μετουσιώσουν σε πράξεις την εμπιστοσύνη του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Σε 21 αγώνες η ΑΕΛ πέτυχε μόλις 25 τέρματα. Δεν χρειάζεσαι ούτε εξειδικευμένες γνώσεις αλλά ούτε και μαντικές ικανότητες για να διαπιστώσεις το μέγεθος του προβλήματος. Φωνάζει από μόνο του δυστυχώς για την ΑΕΛ. Όμως οι Ρομάν, Γκαμπιονέτα, Τεσέιρα και Τόρες πρέπει να φέρουν την αλλαγή. Ο καθένας έχει τα δικά του στοιχεία τα οποία όμως χρειάζεται η ΑΕΛ.

Δεν χρειάζεσαι ούτε εξειδικευμένες γνώσεις αλλά ούτε και μαντικές ικανότητες για να διαπιστώσεις το μέγεθος του επιθετικού προβλήματος

Σίγουρα δεν είναι ποδοσφαιριστές «μηχανές του γκολ». Τα στατιστικά τους δεν θυμίζουν Ορλάντο Σα και δεν ψάχνει κατ’ ανάγκη η ΑΕΛ έναν τέτοιο παίκτη. Το στοιχείο που ξεχωρίζει στην ΑΕΛ είναι η ομαδικότητα. Χρειάζονται παίκτες ομάδας που θα μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα αλλά και θα σερβίρουν άλλους.

Αυτό θέλησε να πετύχει ο Μπαλταζάρ στη μεταγραφική περίοδο. Στα επόμενα παιχνίδια της ΑΕΛ θα τους δούμε όλους να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Το στοίχημα είναι η βελτίωση στο σκοράρισμα η οποία επιβάλλεται αν οι «Λέοντες» θέλουν Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Εξ ορθολογισμός είναι να αποκόπτεις 300 και πλέον θέσεις καθηγητών και να δίνεις 1688 προαγωγές ? Εξ ...»
Σκεπτόμενος  |  10:09

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«O μέγας Φίλιος θα εννοούσε βέβαια το πλήγμα από τους εκπαιδευτικούς! »
knak  |  09:33

Λουκέτο στα σχολεία και στασιμότητα στην παιδεία

«Οταν οι εκπαιδευτικοί έχασαν το παιγνίδι, λόγω .... παπαριών! »
knak  |  09:31

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Ένα ΡΑΦΤΙ που θέλετε πραγματικά. Γιατι; Κοιτάξετε γύρω σας! »
Ρ Α Φ Τ Ι  |  21:42

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση