ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Το κεφάλαιο Κέρκεζ

Πέραν όλων των άλλων στην ΑΕΛ θα πρέπει να δουν και το κεφάλαιο Κέρκεζ

Newsroom 24sports

Μια σεζόν που ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες και τον πήχη ψηλά τελειώνει ως αποτυχημένη για την ΑΕΛ. Τα προβλήματα πολλά και διάφορα. Απ’ τα αγωνιστικά μέχρι και τα διοικητικά. Η έξοδος στην Ευρώπη χάθηκε, και κάποια αποτελέσματα ήταν πραγματικά «χοντρά» για την ιστορία της ΑΕΛ. Απ’ τα προβλήματα όμως, προκύπτουν πάντα και κάποια θετικά στοιχεία, στα οποία η ομάδα πρέπει να κτίσει αν θέλει να ανέβει και πάλι ψηλά. Χωρίς δεύτερη σκέψη το πιο θετικό στοιχείο είναι ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Ανέλαβε την ομάδα διαλυμένη ψυχολογικά, καθώς ο τρόπος με τον οποίο έφυγε ο Μπαλταζάρ δεν ήταν ιδανικός (ήθελε να παραιτηθεί και το έπραξε). Μάλιστα αν προσθέσουμε και την αβεβαιότητα στα διοικητικά, και την έλλειψη του κόσμου (ο οποίος στηρίζει όπως μπορεί την ομάδα, όμως στο γήπεδο δεν πηγαίνει και το έχουν ξεκαθαρίσει απ’ την αρχή αυτό οι φίλοι της ΑΕΛ), τότε πραγματικά ο Κέρκεζ είχε ένα βουνό μπροστά του.

Πολλοί πλέον πιστεύουν (και όχι άδικα) πως αξίζει μιας ευκαιρίας και τη νέα σεζόν, όμως πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα διοικητικά

Αυτό που έκανε όμως ήταν να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Πλέον οι παίκτες της ΑΕΛ μπαίνουν στο γήπεδο και το πιστεύουν. Πιστεύουν στον εαυτό τους και τους συμπαίκτες τους. Αυτό είναι κάτι που προέρχεται απ’ τη δουλειά του προπονητή. Σίγουρα τα περιθώρια βελτίωσης είναι τεράστια και αυτό το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Κέρκεζ.

Η ουσία όμως είναι πως η δουλειά του Κέρκεζ φάνηκε στο γήπεδο. Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για το σωματείο, δεν φοβήθηκε. Βγήκε μπροστά και βοήθησε την ομάδα. Έδειξε σημάδια πολύ καλής δουλειάς και κέρδισε ακόμη περισσότερες συμπάθειες. Πολλοί πλέον πιστεύουν (και όχι άδικα) πως αξίζει μιας ευκαιρίας και τη νέα σεζόν, όμως πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα διοικητικά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Τα ΜΕΔ των 7.5 δισ. ευρώ στον πυρήνα της έρευνας για ΣΚΤ

«ΠΡΟΣ Ai Em: ΣΟΥ ΈΦΤΑΙΞΕ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟ: ΕΠΙ ΠΟΙΩΝ ...»
ΠΑΝΑΣΙΑΝΟΣ  |  15:52

Συμφωνούν επί της αρχής, δεν τα βρίσκουν στο μενού της έρευνας για ΣΚΤ

«Προς τί τόσο ντόρος για έρευνα; Η απάντηση είναι απλή: Φταίει ο Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ!!! …ένεν Πρόδρομε ...»
Ai Em  |  09:44

Τα ΜΕΔ των 7.5 δισ. ευρώ στον πυρήνα της έρευνας για ΣΚΤ

«Το ύφος «γκαίμπελς» δεν το αλλάζει με τίποτε!!! …όσο μαντάρα και αν τα κάνατε!! …ααα, ναι, φταίει ...»
Ai Em  |  09:39

«Σέβομαι το Σύνταγμα» δηλώνει ο Κ. Μπαρμπαρούσης

«Δεν το σώζεις χρυσέ μου.... Δεν το σώζεις..... Είσαι σαν βρεγμένο γατί τώρα, πριν 2 μέρες όμως εξωτερίκευσες ...»
Ανώνυμος  |  21:51

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση