ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παρέλλης: «Όνειρο που έγινε πραγματικότητα το 2016»

Ο δισκοβόλος μας ευχαρίστησε χορηγούς και δημοσιογράφους για τη στήριξη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους χορηγούς του αλλά και τους δημοσιογράφους για τη στήριξη που του προσφέρουν, είχε ο Απόστολος Παρέλλης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το πρωί της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου 2016 στο χώρο των επισήμων του ΓΣΠ.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Ολυμπιονίκης δισκοβόλος συνομίλησε με τους λειτουργούς του Τύπου, ευχαρίστησε τους χορηγούς του προσφέροντας τους αναμνηστικό δώρο και έκανε επίδειξη του αθλήματος της δισκοβολίας στους παρευρισκόμενους, δίνοντας τους μάλιστα την ευκαιρία να ρίξουν και οι ίδιοι με το δίσκο!

Οι ευχαριστίες
Έχοντας πάρει την 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, τον Αύγουστο του 2016 -μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κυπριακού στίβου όλων των εποχών- ο 31χρονος δισκοβόλος τόνισε πως «αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα μου και ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα» και συμπλήρωσε πως «η επιτυχία οφείλεται σε πολλούς και θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια. Την ΚΟΕ, τον ΚΟΑ, την ΚΟΕΑΣ που με στηρίζουν σε ό,τι χρειάζομαι και το ΓΣΠ που μου παρέχει τα πάντα σε αθλητικό εξοπλισμό και τις καλύτερες εγκαταστάσεις. Την NIKE International για το αθλητικό υλικό. Και ασφαλώς, τους γονείς μου και τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου».

Ακολούθως ο Παρέλλης αναφέρθηκε στους χορηγούς του: «Είναι πολύτιμη η στήριξη τους και χωρίς αυτούς δεν θα έφτανα τόσο ψηλά. Το EshopforSports.com που μου παρείχε τεχνογνωσία και αθλητικό εξοπλισμό για την φετινή χρονιά. Τη SCI-MX που με βοηθά τα τελευταία τρία χρόνια με τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής και τέλος το μεγάλο μου χορηγό, την ΟΠΑΠ Κύπρου, που πίστεψε σε μένα και με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά αυτή την πολύ δύσκολη χρονιά».

Τίμησε τους χορηγούς
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Παρέλλης παρέδωσε κάδρο με την υπογραφή του και αγωνιστική του φανέλα στους τρεις χορηγούς, ενώ στην ΟΠΑΠ Κύπρου δώρησε και έναν από τους δίσκους που είχε χρησιμοποιήσει στους Ολυμπιακούς στο Ρίο. Εκ μέρους του EshopforSports.com παρέλαβαν το τιμητικό δώρο οι κ.κ. Αναστάσης Χαραλάμπους και Μάριος Λοΐζου, για τη SCI-MX εκ μέρους του κ. Γιάννου Κτενά ο κ. Μίλτος Κωνσταντίνου και για την ΟΠΑΠ Κύπρου ο Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Αλετράρης και η Διευθύντρια Μάρκετινγκ Αγάθη Μανναρίδου.

«Μετάλλιο στο Παγκόσμιο»
Στη συνέχεια ο Παρέλλης απάντησε στις ερωτήσεις των ΜΜΕ. Ρωτήθηκε για την επαγγελματική αποκατάσταση, με τον ίδιο να τονίζει πως ελπίζει ότι το θέμα θα αντιμετωπιστεί όπως πρέπει από την Πολιτεία.
Για το 2017, είπε πως ο στόχος είναι το μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες και εξάδα ή και μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου!
Αναφέρθηκε στους Ολυμπιακούς του 2020 στο Τόκιο όπου ο ίδιος θα είναι 35 χρονών, λέγοντας πως «θέλω να μπω ξανά στον Ολυμπιακό τελικό και να πάρω μια καλύτερη θέση από την 8η, αρκεί να είμαι υγιής μέχρι τότε».
Για το θέμα προσέλκυσης νέων χορηγών, είπε πως ελπίζει σε νέες συνεργασίες ενόψει του 2017, ειδικά μετά τις επιτυχίες των δύο τελευταίων χρόνων.

Βολές από τους δημοσιογράφους
Η media day του Απόστολου συνεχίστηκε στο εθνικό γήπεδο στίβου του ΓΣΠ, όπου ο δισκοβόλος έκανε επίδειξη του αγωνίσματος του. Εξήγησε στους δημοσιογράφους τα μυστικά του αθλήματος και απάντησε στις αρκετές ερωτήσεις που του έκαναν. Ακολούθως, παρέδωσε το δίσκο στους παρευρισκόμενους, δίνοντας τους την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικές βολές, με τους δημοσιογράφους να αποδεικνύουν ότι χρειάζονται… μπόλικη δουλειά στην τεχνική τους!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση