ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 09:30
 

Ανόρθωση: Πήγε επτά χρόνια πίσω

Η πρώτη απώλεια βαθμών είναι γεγονός

Newsroom 24sports

Άσφαιρη η χθεσινή πρεμιέρα της Ανόρθωσης για το φετινό πρωτάθλημα, με τη «Μεγάλη Κυρία» να μη μπορεί να σημαδέψει τα αντίπαλα δίκτυα σε πρώτο αγώνα μιας χρονιάς ξανά το 2009.

Πριν επτά χρόνια οι «κυανόλευκοι» είχαν πραγματοποιήσει ποδαρικό απέναντι στον νεοφώτιστο τότε Ερμή, μένοντας στο 0-0 σε ένα αγώνα που έγινε στο «Δασάκι». Με τον Σλάβο Μούσλιν τότε στο τιμόνι και με εντεκαδάτους τους Νάγκι, Κατσαβάκη, Οτσόκολιτς, Λεϊβακαμπέσι, Γεωργίου, Μαραγκό, Φερναντές, Ράμος, Γαρπόζη, Οκκά και Σόσιν, η ομάδα της Αμμοχώστου έμεινε στο μηδέν όπως έμελλε να μείνει και χθες.

Παρόλο που οι ευκαιρίες παρουσιάστηκαν για την ομάδα του Αντόνιο Πούτσε με κύριο εκφραστή των τελικών προσπαθειών τον Ρούμπεν Ράγιος, η πρώτη απώλεια βαθμών είναι γεγονός. Ο προπονητής δε μπόρεσε να αλλάξει πολλά στο επιθετικό κομμάτι παρά μόνο να αντικαταστήσει τον Καλό με τον Πελέ, κίνηση η οποία εκ του αποτελέσματος δεν έκανε τη διαφορά. Η μετριότητα στην οποίαν κινήθηκε ο Ρέινα αλλά και η έλλειψη καθαρού μυαλού από τον Γκονσάλβες, ήταν απλά τα ενισχυτικά στοιχεία ώστε η Ανόρθωση να μιμηθεί την εικόνα των φιλικών προετοιμασίας τουλάχιστον στο παραγωγικό κομμάτι.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση

X