ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Το μόνο που κάνει καλά

Στο διοικητικό περιμένουν όλοι να υπάρξει κατάληξη στις διεργασίες που γίνονται

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η μεταγραφική περίοδος έχει ανοίξει όμως δεν έχει ξεκολλήσει το παραμικρό στα διοικητικά της Ανόρθωσης και δεδομένα πια το χωνεύουν όλοι πως αν είναι να γίνουν μερικές  προσθήκες θα πρέπει να τις περιμένουμε αργότερα.

Στο διοικητικό περιμένουν όλοι να υπάρξει κατάληξη στις διεργασίες που γίνονται, με το σωματείο πλέον να έχει την δικαιοδοσία να πάρει την απόφαση για νέο Δ.Σ. στην εταιρεία που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΖ στο Παφιακό.

Σε αυτά τα πρώτα 16 παιχνίδια, η Ανόρθωση τα έχει κάνει σχεδόν όλα λάθος και η δέκατη θέση στην οποία βρίσκεται λέει από μόνη της πολλά. Το μοναδικό κομμάτι που κατάφερε, επί Λέβι τουλάχιστον, να κάνει σωστά είναι να κερδίζει τους ουραγούς του πίνακα.

Αναγέννηση, ΑΕΖ, Δόξα και Άρης είναι οι τέσσερις ομάδες που είναι από κάτω στη βαθμολογία από την Ανόρθωση και μετρά τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε παιχνίδια που τους βρήκε. Είναι και οι μοναδικές ομάδες που κατάφερε να κερδίσει φέτος και για αυτό είναι στο +7 από τον Άρη που την ακολουθεί στον πίνακα.

Η ΑΕΖ βέβαια είναι η ομάδα που της πήρε τη μια ισοπαλία και μέσα στο «Α. Παπαδόπουλος», οπότε χρειάζεται προσοχή για να έρθει ένα τρίποντο που θα διώξει μάλλον οριστικά τα «μαύρα» σύννεφα για τα χειρότερα.

Αν με τη λήξη του αγώνα υπάρχουν και άτομα που βγήκαν μπροστά με διάθεση να αναλάβουν και γράψουμε και τίποτα για κανένα παίκτη που θα έρθει, θα υπάρχει η προοπτική και για να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο από το «απλά να βγει» η χρονιά μέσω του κυπέλλου. Αλλιώς, «απλά θα βγει» η χρονιά.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση