ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διαφορά με το καλημέρα

Οι προσθήκες που έγιναν βοήθησαν άμεσα την Ανόρθωση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Καταλυτικό ρόλο στο να πανηγυρίσει η Ανόρθωση άλλο ένα τρίποντο, είχαν οι νεοφερμένοι ποδοσφαιριστές. Πέραν του Άντρε Άλβες που όπως ήταν φυσικό μαγνήτισε τα βλέμματα με το δεύτερο χατ-τρικ που πέτυχε επί Κυπριακού εδάφους, συμβολή είχαν οι Ολιβέιρα και Γιαννούλης στο δημιουργικό κομμάτι. Σε έναν κομβικό αγώνα από το αποτέλεσμα του οποίου θα διαμορφωνόταν η κατάσταση ως προς την είσοδο στην εξάδα, οι τρεις νέοι που πήραν χρόνο συμμετοχής, έδειξαν ότι θα κάνουν γρήγορη απόσβεση.

Ο μεν Φελίπε Ολιβέιρα μπήκε για τρίτο σερί παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο αντί του Οικονομίδη και τόνωσε τη δραστηριότητα στο δεξί άκρο σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Η τοποθέτηση εκεί του Ράγιο με οδηγίες να συγκλίνει στον άξονα, ουσιαστικά περιόρισε την ανάπτυξη από τα άκρα μόνο από αριστερά και το δίδυμο Σάντος-Καλό.

Ο δε Νικόλα Μίτροβιτς αγωνίζεται σαν να βρισκόταν στην ομάδα χρόνια, δένοντας αρμονικά με τον Βίκτορ, προσφέροντας και σε άμυνα και σε επίθεση. Παρόλο που για χάρη των αγωνιστικών προσανατολισμών χαρακτηρίζεται σαν αμυντικός μέσος, μοίρασε δύο ασσίστ συνεχίζοντας απ’ όπου έμεινε τη Δευτέρα, όταν είχε δημιουργήσει άλλο ένα γκολ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση