ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:34
 

Ανόρθωση: Ακόμα ψάχνονται στο Ισραήλ

Οι τελευταίες απόπειρες να βρουν άκρη και ο Λέβι

Η σύγχυση που επικρατεί στην ομοσπονδία του Ισραήλ σχετικά με τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν για την Εθνική τους κανονικά δε θα έπρεπε να μας απασχολεί, όμως η εμπλοκή του ονόματος του προπονητή της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι στην κουβέντα είναι αυτό που μας έκανε να ασχοληθούμε.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως αποφάσισαν να εργοδοτήσουν τον Αυστριακό Ρότενσταινερ στη θέση του τεχνικού διευθυντή και αυτός να έχει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του νέου ομοσπονδιακού.

Σύμφωνα όμως με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο Ρότενσταινερ δεν τους απάντησε ακόμα οριστικά θετικά και ζήτησε 48 ώρες μέχρι να αποφασίσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ζήτησε ετήσιο μισθό €300χιλ. ενώ η ομοσπονδία προτίθεται να δώσει €250χιλ.

Ο ίδιος τους είπε πως θα πρέπει να αξιολογήσουν για ένα μήνα τα δεδομένα για να αποφασίσουν αλλά αυτό μοιάζει ανέφικτο αφού οι περισσότεροι προπονητές είτε έχουν είτε θα βρουν ως τότε ομάδα. Τα ονόματα των Νιρ Κλίνγκερ και Ρόνι Λέβι είναι στο προσκήνιο που ως γνωστό δεσμεύονται με συμβόλαια με Χάποελ Χάιφα και Ανόρθωση αντίστοιχα. Στο Ισραήλ γράφουν πως θα καλέσουν άμεσα τους δυο τεχνικούς για συνεντεύξεις, αλλά δεν τους έχει απαντήσει ακόμα ο τεχνικός διευθυντής μοιάζει αδύνατο να γίνει οτιδήποτε τέτοιο.

Να σημειώσουμε πως ο Ρότενσταινερ τους είπε πως πρέπει να πάνε σε λύση Ισραηλίτη προπονητή για τον πάγκο, ενώ ο ανθυποψήφιός του Γκάλι είχε την άποψη πως πρέπει να εξετάσουν και λύση ξένου τεχνικού. Ήταν κι αυτός ένας παράγοντας που μέτρησε στην απόφαση να επιλέξουν τον Αυστριακό.

Μέσα σε όλα αυτά, στις 9/6 θα παίξουν πολύ δυνατό φιλικό με την Αργεντινή του Μέσσι στην Ιερουσαλήμ.

Διαβάζονται σήμερα

Σχόλια αναγνωστών

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Εξ ορθολογισμός είναι να αποκόπτεις 300 και πλέον θέσεις καθηγητών και να δίνεις 1688 προαγωγές ? Εξ ...»
Σκεπτόμενος  |  10:09

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«O μέγας Φίλιος θα εννοούσε βέβαια το πλήγμα από τους εκπαιδευτικούς! »
knak  |  09:33

Λουκέτο στα σχολεία και στασιμότητα στην παιδεία

«Οταν οι εκπαιδευτικοί έχασαν το παιγνίδι, λόγω .... παπαριών! »
knak  |  09:31

Φυλακτού: Ο στόχος ήταν να πληγεί το δημόσιο σχολείο

«Ένα ΡΑΦΤΙ που θέλετε πραγματικά. Γιατι; Κοιτάξετε γύρω σας! »
Ρ Α Φ Τ Ι  |  21:42

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση