ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:48
 

Ανόρθωση: Δεν υπάρχουν μυστικά με Λαβόρδε

Είναι γνωστές οι προθέσεις των δυο πλευρών

Newsroom 24sports

Μετά την επισημοποίηση της επιστροφής Μίχαλ Ντούρις στην Ανόρθωση, το βάρος πέφτει στην προσθήκη ακραίου επιθετικού αφού είναι σημείο του γηπέδου που λείπει αυτό που λέμε παίκτης διαφοράς.

Στην επίθεση θεωρείται πως υπάρχουν δυο τέτοιες πια, πέραν του Σλοβάκου ο Κατσιαράβα, στα χαφ έμειναν όλοι οι βασικοί ενώ πίσω η τετράδα είχε χαρακτηριστεί ως η καλύτερη του πρωταθλήματος από πολλούς. Στα εξτρέμ όμως παίκτης διαφοράς δεν υπάρχει.

Το όνομα του Ρικάρτο Λαβόρδε παίζει καθώς υπήρξαν επαφές μαζί του και το πράγμα έφτασε πλέον εκεί που ξεκαθαρίζει. Άκουσε ο Κολομβιανός το νούμερο, είπε κι αυτός το δικό του και αναμένεται η απάντηση του παίκτη. Προφανώς τα δυο νούμερα δεν ταυτίζονται γιατί αν αυτό συνέβαινε θα τον βλέπαμε ήδη Βουλγαρία. Όμως τα πράγματα είναι πια φανερά. Αποδέχεται την πρόταση και έχει καλώς, δεν το κάνει και στην «Μεγάλη Κυρία» πάνε παρακάτω.

Το θέμα του χρόνου ασφαλώς και πιέζει, μιας και είπαμε πως αυτή η προσθήκη αφορά παίκτη βασικότατο. Οπότε αν τελικά πάνε σε άλλη λύση, τότε η πόρτα για τον Ρίκι θα κλείσει. Δεν υπάρχει συζήτηση πως αν ρωτήσεις 1000 Ανορθωσιάτες να σου πουν έναν που θα ήθελαν θα άκουγες καμιά 900αρια Λαβόρδε, όμως όπως πολλάκις έχουν πει οι ισορροπίες εντός αποδυτηρίων μετρούν παραπάνω από τις καψούρες.

Να αναφέρουμε πως είναι δεδομένο πως θα γίνει κίνηση στην άμυνα, μια επιπλέον λύση στη μεσαία γραμμή και ένας τερματοφύλακας. Οι διαπιστωμένες ανάγκες είναι αυτές προς το παρόν.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση