ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:38
 

Ανόρθωση: Οι λεπτοί χειρισμοί και ο μήνας Ιούνιος

Ο Νίκα Κατσαράβα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Κορόνα Κιέλτσε μέχρι το τέλος του μήνα

Newsroom 24sports

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση με την οποίαν η Ανόρθωση πληροφόρησε για το δεύτερο φετινό της μεταγραφικό απόκτημα, η έναρξη της συνεργασίας με τον Νίκα Κατσαράβα ορίζεται στις 2 Ιουλίου 2018. Ο λόγος είναι ότι ο υψηλόσωμος Γεωργιανός επιθετικός έχει υπογράψει κατά την περσινή περίοδο ένα συμβόλαιο που τον διατηρεί ποδοσφαιριστή της πολωνικής Κορόνα Κιέλτσε μέχρι το τέλος του μηνός Ιουνίου, έστω και αν δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις στη χώρα της βόρειας Ευρώπης.

Το γεγονός αυτό εξηγεί και τους... χαμηλούς τόνους που διατηρεί η «Μεγάλη Κυρία» και ως αποτέλεσμα αυτών δεν έχει προκύψει επίσημη φωτογράφιση του ποδοσφαιριστή. Η διαδικασία αυτή ενδέχεται να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή ακόμα και εκτός από ανεπίσημους αγώνες, δηλαδή φιλικά προετοιμασίας, κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουνίου και έτσι απαιτείται από τη μια πλευρά άμεση δράση αλλά και από την άλλη, επιδέξιοι χειρισμοί.

Πρόθεση του Ανδρέα Παντελή και των συνεργατών του είναι η επαφή με τον πολωνικό σύλλογο ώστε να απελευθερωθεί και νομότυπα ο Νίκα Κατσαράβα από το συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο τη δεδομένη στιγμή είναι τυπικής διαδικασίας. Ήδη η Κορόνα Κιέλτσε έχει ενημερώσει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι ο Γεωργιανός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση, παρόλο που του προσφέρθηκε επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Από τη στιγμή που υπάρχει παραδοχή και αναγνώριση ότι ο 24χρονος επιθετικός βλέπει το μέλλον του στην Κύπρο, τότε εκφράζεται και η αισιοδοξία ότι η «απελευθέρωσή» του είναι θέμα χρόνου.

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Ο πιο εύκολος αντίπαλος, η Λουτ και το αγνοούμενο πόρισμα

«Εσύ και ο συνομιλητής σου, που πολύ βολικά δεν αναφέρεις ποιος είναι, πρέπει να αντιληφθείτε ότι ανήκετε ...»
Yiannos  |  10:15

Γ. Εισαγγελέας: Καμιά σχέση με συγκεκριμένη πώληση τεμαχίου στον Πωμό

«Κάτι μου λέει ότι δεν είναι τυχαία που άρχισε η υπόσκαψη του Γ.Ε. Μετά από διαφωνίες του με κάποιες ...»
CGA  |  09:36

Ζητά βοήθεια η Ερευνητική Επιτροπή για ΣΚΤ

«Eλπίζω όταν αυτή η Επιτροπή τελειώσει το έργο που ανέλαβε, να μην ντρέπεται να κυκλοφορεί στους ...»
knak  |  20:51

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση