ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Να μην τριτώσει το κακό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με μοναδικό στόχο το τρίποντο για να διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τη 2η ΑΕΚ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις μετά τις δυο ισοπαλίες με τον Απόλλωνα για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Το έργο των παικτών του Κετσπάγια δεν θα είναι καθόλου εύκολο γιατί θα βρούνε απέναντι μια Ανόρθωση που «καίγεται» για βαθμούς.

Στα δυο προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα της Λευκωσίας έδειξε μια αδυναμία στο δημιουργικό τομέα. Η απουσία του Τόμας Ντε Βινσέντι έχει επηρεάσει αρνητικά την ομάδα και ο Κετσπάγια καλείται να βρει την καλύτερη φόρμουλα για να βελτιώσει τον ΑΠΟΕΛ μεσοεπιθετικά. Πέρα από τον Ντε Βινσέντι, εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Γιώργος Μερκής.

Υπάρχουν 2-3 ερωτηματικά όσο αφορά την αρχική ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Πάρντο. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Μιλάνοφ και στο αριστερό ο Αλεξάνδρου. Παρτενέρ του Καρλάο στο κέντρο της άμυνας θα είναι ένας εκ των Αστίθ ή Αμορίν.

Η τριάδα της μεσαίας γραμμής θα αποτελείται από τους Μοράις, Αρτυματά και Βινίσιους, χωρίς να αποκλείουμε τη χρησιμοποίηση του Σεμίρ Στίλιτς. Στο δεξί φτερό θα κινείται ο Γιαννιώτας και στο αριστερό ο Εφραίμ. Τέλος, την επιθετική αιχμή της ομάδας θα αποτελέσει ο Πιέρος Σωτηρίου.

Πιθανή ενδεκάδα: Πάρντο, Μιλάνοφ, Καρλάο, Αστίθ, Αλεξάνδρου, Μοράις, Αρτυματάς, Βινίσιους, Εφραίμ, Γιαννιώτας, Σωτηρίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση