ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κρίστιανσεν: «Σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου»

Αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του αγώνα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Τόμας Κρίστιανσεν παρέθεσε διάσκεψη τύπου στα ΜΜΕ όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ ενώ τόνισε ότι δεν τον απασχολούν τα δημοσιεύματα παρά μόνο η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως περιμένει το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Νομίζω ότι είναι φανερό ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είναι γεγονός ότι τώρα έχουμε 9 βαθμούς απόσταση. Είναι πολύ δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα από την ΑΕΚ και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε».

Για το πως επηρεάζει την ομάδα ότι δεν κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ μέχρι στιγμής:

«Δεν μας απασχολεί αυτό. Προσπαθούμε πάντα να κερδίσουμε τα παιχνίδια να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προσπαθώ να δώσω τις απαραίτητες πληροφορίες για τον αντίπαλο. Κάποτε τα καταφέρνεις κάποτε όχι και μένεις με την ισοπαλία, είναι κάτι που πρέπει να προσπαθήσουμε».

Για την διακοπή:

«Ήταν πολύ σημαντική, γιατί είχαμε πολλά παιχνίδια από την Ευρώπη γιατί μας έδωσε την δυνατότητα να ξεκουραστούμε τόσο σωματικά όσο και πνευματικά».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Οι δύο ποδοσφαιριστές που θα είναι εκτός θα είναι ο Βινίσιους και ο Εφραίμ. Δεν μου αρέσει να βάζω χρονοδιαγράμματα για το πότε θα επιστρέψει ο Βινίσιους, είναι σε καλό δρόμο και ελπίζω να τον έχω σύντομα. Είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής και ελπίζω να τον έχω όσο νωρίτερα γίνεται».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Μίλησα με τον πρόεδρο αλλά όχι για το συμβόλαιό μου».

Για το τέλος του πρωταθλήματος:

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, τα play-offs θα έχουν δύσκολα παιχνίδια, με νίκες για εμάς θα μπορούμε να αυξάνουμε την διαφορά και αυτό θέλουμε να κάνουμε».

Για τα δημοσιεύματα για το μέλλον του:

«Είμαι ενήμερος γι' αυτά έχω τον αντζέντη μου που είναι υπεύθυνος γι' αυτά. Του έχω πει ότι για την ώρα δεν θέλω να με ενημερώνει για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να δουλέψω με την ομάδα μου να πετύχουμε τον στόχο μας».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X