ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Κτίζει παντοκρατορία

Oι κινήσεις για ακόμη μεγαλύτερη μεγέθυνση του οικοδομήματος είναι πολλές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του δύσκολου αγώνα με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των play-offs. Ο Τόμας Κρίστιανσεν είδε με ευχαρίστηση χθες τον Νικόλα Ιωάννου να προπονείται κανονικά και να θέτει γερή υποψηφιότητα για την αρχική εντεκάδα.

Στον ΑΠΟΕΛ θέλουν την νίκη καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι αυτή θα τους φέρει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή. Ένα τίτλο που θέλουν να κατακτήσουν για να συνεχίσουν την παντοκρατορία των τελευταίων χρόνων. Βέβαια οι κινήσεις για ακόμη μεγαλύτερη μεγέθυνση του οικοδομήματος που λέγεται ΑΠΟΕΛ είναι πολλές και σε διάφορους τομείς.

Χθες ο εκπρόσωπος τύπου των «γαλαζοκιτρίνων» με tweet του ανέφερε ότι η ολοκλήρωση της αναβάθμισης του προπονητικού κέντρου στον Αρχάγγελο είναι πολύ κοντά. Όπως είχε εξαγγείλει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ο Αρχάγγελος θα μετατρεπόταν σε ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο που θα ζήλευαν και μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Η υπόσχεση αυτή γίνεται πράξη και το προπονητικό κέντρο της ομάδας θα γίνει σε λίγους μήνες ένα πραγματικό στολίδι. Θα είναι με διαφορά το καλύτερο προπονητικό κέντρο στην Κύπρο και θα παρέχει τα πάντα σε αθλητές και τεχνικό επιτελείο προκειμένου να αποδίδουν πάντα στο μέγιστο.

Ακολούθως ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει να κτίζει την παντοκρατορία του και στον αγωνιστικό τομέα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν γερό προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ωστόσο δεν επαναπαύονται. Ο προγραμματισμός για την νέα χρονιά έχει ήδη αρχίσει και δεν γίνεται ούτε καν λόγος για υποβάθμιση του ρόστερ παρά μόνο για αναβάθμισή του. Ο Χοσέ Λορένθο ήδη εντόπισε ποδοσφαιριστές που ενδεχομένως να ενισχύσουν τον ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι. Βέβαια αυτοί θα είναι καλύτεροι από αυτούς που θα φύγουν και θα καλύψουν τις ομολογουμένως λίγες τρύπες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας. Βέβαια δεν σταματά να εφαρμόζετε το πλάνο που ξεκίνησε από πέρσι και αποσκοπεί στην μείωση του προϋπολογισμού του ΑΠΟΕΛ σε πλαίσια όπου αυτός θα εξαρτάται αποκλειστικά από τα έσοδα και όχι από τη συμμετοχή σε Ευρωπαϊκούς ομίλους.

Καθίσταται λοιπόν σαφές ότι ο ΑΠΟΕΛ μέσα από τους κόπους του τόσο φέτος όσο και τα προηγούμενα χρόνια κτίζει μια παντοκρατορία. Η διοίκηση ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πλάνο και στρατηγική και κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις ενισχύει χρόνο με τον χρόνο την ομάδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται τουλάχιστον ένα σκαλί πιο πάνω από όλες τις άλλες ομάδες και να έχει κάθε χρόνο τον πρώτο λόγο στο πρωτάθλημα. Αν μάλιστα καταφέρει η διοίκηση και κάνει πράξη το όνειρο κάθε ΑΠΟΕΛίστα για κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου τότε η ομάδα θα έχει ξεφύγει κατά πολύ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση