ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Την 1η την πρωταπριλιά

Aν καταφέρουν να πάρουν την νίκη θα είναι τριπλό το επίτευγμα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αρχίζει η δράση σήμερα στο πρωτάθλημα και ο ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στην Λάρνακα για ένα πολύ δύσκολο αγώνα που ίσως κρίνει πολλά. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν στο ΑΕΚ Αρένα την ΑΕΚ και θέλουν με νίκη να κάνουν αφενός γερό βήμα τίτλου και αφετέρου να βγάλουν την ομάδα της Λάρνακας εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Ωστόσο το έργο της ομάδας του Τόμας Κρίστιανσεν δεν θα είναι καθόλου εύκολο καθώς η ΑΕΚ είναι μια από τις ποιοτικότερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Για να έρθει η νίκη πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Δανού να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι στον αγώνα.  Παίζοντας ορθόδοξο ποδόσφαιρο κατοχής και εκμεταλλευόμενοι τα ατού τους μπορούν να φύγουν με το σπουδαίο διπλό από την Λάρνακα.

Μάλιστα αν καταφέρουν να πάρουν την νίκη θα είναι τριπλό το επίτευγμα. Πρώτα θα καταφέρουν να κερδίσουν μια ομάδα που μέχρι στιγμής δεν νίκησαν. Κατά δεύτερον θα βάλουν έντονη πίεση στον Απόλλωνα που θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Λευκωσία για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια. Τέλος θα καταφέρουν να κάνουν το 3 στα 3 μέσα στα play-offs και να θέσουν εκτός μάχης τίτλου την αντίπαλό τους.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν απέδειξε πολλές φορές ότι είναι απρόβλεπτος όσο αφορά τα πρόσωπα και τον σχηματισμό που επιλέγει για το αρχικό σχήμα ωστόσο σύμφωνα με τις λίγες ενδείξεις που έχουμε μπορούμε να κάνουμε μια εκτίμηση. Κάτω από τα δοκάρια θεωρείται δεδομένο ότι θα βρίσκεται ο Βάτερμαν.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο φορμαρισμένος Λάγο ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο πιθανότατα να δούμε τους Ιωάννου και Μερκή και δεξιά τον Μιλάνοφ. Όσο αφορά στο κέντρο ο Κάνιας με τον Μοράις έχουν καπαρωμένες τις θέσεις ενώ στο δεξί φτερό θα βρίσκεται ο Γιαννιώτας και αριστερά ένας εκ των Βάντερ ή Αλωνεύτη με τον Βραζιλιάνο να είναι το φαβορί. Ο Μπερτόλιο θα αγωνίζεται κατά πάσα πιθανότητα πίσω από τον Πιέρο Σωτηρίου χωρίς όμως να αποκλείετε να πάρει φανέλα βασικού ο Εμπεσίλιο.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν ο ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει σε λίγες ώρες στην Λάρνακα με σκοπό να κάνει γερό βήμα τίτλου. Αν καταφέρει να πάρει το διπλό θα πλησιάσει ακόμη περισσότερο στον εξώστη ενώ θα έχει κάνει την πρώτη του νίκη απέναντι στην ΑΕΚ φέτος την ημέρα της πρωταπριλιάς, και δεν θα είναι ψέμα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση