ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλωνας: Το σκέφτεται ο Πέδρο

Ο κ. Εμάνουελ έχει δουλέψει δύο συστήματα.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας ετοιμάζεται για τον αγώνα της Πέμπτης με την Γκρασχόπερς στην Ελβετία. Οι κυπελλούχοι μπήκαν στην εβδομάδα της πρώτης αναμέτρησης και ο Πέδρο Εμάνουελ, μαζί με τους συνεργάτες του έχουν ολοκληρώσει την κατασκοπία του αντιπάλου.
 
Πλέον, ο 41χρονος τεχνικός έχει επικεντρωθεί στο πλάνο που θα αγωνιστεί η ομάδα του στην Ελβετία το βράδυ της Πέμπτης. Με βάση αυτά που έδειξε στην προετοιμασία, ο κ. Εμάνουελ έχει δουλέψει δύο συστήματα.

Το 4-1-3-2 και το 4-1-4-1. Συνεπώς, ένα από αυτά θα επιλέξει για τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα. Δεν παίζει ρόλο ότι ο αγώνας θα είναι εκτός έδρας. Ο Πέδρο Εμάνουελ απέδειξε ότι μπορεί να προτιμήσει και πλάνο με δύο επιθετικούς και σε ντέρμπι, αλλά και σε σημαντικούς αγώνες.

Αρά, υπάρχει το μεγάλο ερωτηματικό για το πλάνο που θα επιλέξει την ερχόμενη Πέμπτη. Πάντως, ανάλογα με το σχήμα θα επιλέξει και τα πρόσωπα που θα αγωνιστούν στην αρχική ενδεκάδα. Βέβαια, οι 10 παίκτες είναι δεδομένοι και απλά παίζεται εάν το ερωτηματικό με ένα ή δύο επιθετικούς.

Συνεπώς, οι δέκα είναι ο Βάλε στο τέρμα, στην άμυνα Στυλιανού, Βασιλείου, Βινίσιους, Αγγελή. Στο κέντρο ο Ντα Σίλβα, Πέδρο, Χάμπος και Μπάρμπαρος. Στην επίθεση σίγουρα ο Γκιέ και αν επιλέξει δύο επιθετικούς θα είναι ο Μάγκλιτσα.
 
Εάν πάει με ένα επιθετικό, τότε την θέση στο κέντρο διεκδικούν Μπεντόγια και Σακέτι. Όμως, με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή είναι να δούμε τον Απόλλωνα να παίζει με δύο επιθετικούς το βράδυ της Πέμπτης στην Ελβετία.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση