ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλωνας: Να φανεί το «μέταλλο»

Το παιχνίδι της Δευτέρας αποκτά ένα χαρακτήρα τελικού για την ομάδα της Λεμεσού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στο πρωτάθλημα και στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον ΑΠΟΕΛ. Οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού έχουν ενώπιον τους το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς (μέχρι τώρα), που αναμένεται να κρίνει πολλά για τη μάχη του τίτλου.

Η ομάδα του Σοφρώνη Αυγουστή έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να νικήσει τον ΑΠΟΕΛ και να μειώσει την απόσταση από την κορυφή στους τρεις βαθμούς. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Απόλλωνας προηγείτο μέχρι και το 94ο λεπτό όμως ισοφαρίστηκε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χάνοντας δυο πολύτιμους βαθμούς. Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να πάρουν μια μίνι «εκδίκηση» για το παιχνίδι της Λευκωσίας.

Το παιχνίδι της Δευτέρας αποκτά ένα χαρακτήρα τελικού για την ομάδα της Λεμεσού. Σε αυτή την αναμέτρηση θα φανεί από τι μέταλλο είναι φτιαγμένος ο φετινός Απόλλωνας. Σίγουρα ο αντίπαλος είναι πολύ ισχυρός όμως οι παίκτες του Σοφρώνη Αυγουστή έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κερδίσουν τον οποιοδήποτε εάν βρεθούν σε καλή μέρα.

Σε αυτή τη μεγάλη μάχη ο Απόλλωνας θα έχει στο πλευρό του και τον κόσμο. Οι φυγάδες, οι οποίοι αναμένεται να κατακλείσουν τη Δυτική κερκίδα, θα προσπαθήσουν να σπρώξουν σε ακόμη μια σημαντική νίκη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση