ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Το χτύπημα της «κόμπρας»

Το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν πρώτο του μέσα στο 2017

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Συνήθως οι κόμπρες πέφτουν σε χειμερία νάρκη το χειμώνα και ξυπνούν την άνοιξη. Κάτι ανάλογο συνέβηκε και με τον Άμπραχαμ Γκίε, ο οποίος «ξύπνησε» και βρήκε δίχτυα μετά από αρκετό καιρό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πήρε αυτό το παρατσούκλι ο Ιβοριανός. Έχει το «δολοφονικό ένστικτο» του σκόρερ και μπορεί να σε τιμωρήσει ανά πάσα στιγμή, με χτύπημα ακριβείας, ακριβώς όπως δαγκώνει η κόμπρα το θήραμα της, χωρίς να αφήνει περιθώρια αντίδρασης. Ο Άμπραχαμ Γκίε επέστρεψε στο σκοράρισμα μετά από πέντε ολόκληρους μήνες. Είχε να σκοράρει από τον περασμένο Οκτώβριο και συγκεκριμένα από το νικηφόρο (4-0) παιχνίδι με την Αναγέννηση στο Τσίρειο.

Το γκολ  που πέτυχε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν πρώτο του μέσα στο 2017. Η «κόμπρα», «σκότωσε» την ΑΕΚ με ένα δολοφονικό και ακαριαίο «χτύπημα» στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας στην ομάδα του μια πολύ σημαντική νίκη.

Έφτασε αισίως τα έξι γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Στα έξι παιχνίδια που βρήκε δίχτυα ο Γκίε ο Απόλλωνας πέτυχε ισάριθμες νίκες.

Ο επιθετικός των «κυανόλευκων» αρχίζει να βρίσκει τα πατήματα του και δείχνει έτοιμος να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση μετά και τον τραυματισμό του Μάγκλιτσα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση