ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:35
 

Απόλλων: Πώς διαχειρίζεται τις απουσίες;

Ο Σωφρόνης θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα, έτσι ώστε όποτε χρειαστεί να βγάλει επιπλέον επιλογές για να μπορεί να διαχειριστεί τις απουσίες που θα προκύψουν.

Newsroom 24sports

Τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια που έδωσε ο Απόλλωνας σε Κύπρο και Ευρώπη έχουν φέρει κάποιους τραυματισμούς, τους οποίους μέχρι στιγμής η ομάδα έχει καταφέρει να τους διαχειριστεί αγωνιστικά.

Το πιο μεγάλο πρόβλημα θα είναι η απουσία του Γιούστε, ο οποίος θα μείνει για τρεις μήνες εκτός γηπέδων και ο Σωφρόνης Αυγουστή καλείται να βρει λύση. Η επιστροφή του Χάμπου, ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος μετά την διακοπή του δίνει μία καλή λύση.

Από τα επόμενα παιχνίδια θα απουσιάσει και ο Κέβιν Μπρου ο οποίος θα μείνει εκτός για ένα μήνα. Το ευχάριστο για τον Απόλλωνα είναι ότι υπάρχει η διακοπή και δεν θα τον στερηθεί για πολλά παιχνίδια. Ο Σαρδινέρο θα χάσει το παιχνίδι με τον Ερμή και οριακά μπορεί να προλάβει το ταξίδι στην Γερμανία. Αν όχι τότε θα είναι διαθέσιμος με την Δόξα.

Το ζητούμενο πλέον είναι πώς θα διαχειριστεί αυτούς τους τραυματισμούς, αλλά και πώς θα δουλέψει για να μην έρθουν άλλοι στο μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι στον Απόλλωνα ότι δουλεύουν πολύ σωστά σε αυτό το κομμάτι, εάν πάρουμε παράδειγμα την περσινή χρονιά που υπήρχαν πάλι συνεχόμενοι αγώνες, ωστόσο δεν έβγαλε πολλούς τραυματισμούς. Άρα, ξέρουν τι θα κάνουν.

Από την πλευρά του ο Σωφρόνης Αυγουστή θα προσπαθήσει με κάποιες κινήσεις που θα κάνει να βγάλει επιπλέον επιλογές. Όπως έγινε με τους Μπρου και Στυλιανού, αλλά και με τον Σαρδινέρο όταν κλήθηκε να παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Πλέον, με τα δεδομένα που υπάρχουν έχει γίνει πολύ αναγκαίος ο Σάσα Μάρκοβιτς, ο οποίος αναμένεται να τραβήξει αρκετό βάρος στον άξονα. Διότι, αν υπολογίσουμε ότι ο Χάμπος πάει στόπερ και ο Μπρού είναι εκτός, τότε δεν μένουν επιλογές. Βέβαια, σε κάποια λεπτά στο παιχνίδι με την Ένωση είδαμε τον Περέιρα να παίζει στην δυάδα του άξονα, πίσω από τον επιτελικό μέσο. Αν χρειαστεί δηλαδή, μπορεί να το δούμε κι αυτό.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Σωφρόνης θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα, έτσι ώστε όποτε χρειαστεί να βγάλει επιπλέον επιλογές για να μπορεί να διαχειριστεί τις απουσίες που θα προκύψουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Ακιντζί: Αποκεντρωμένη ομοσπονδία με αποτελεσματική συμμετοχή Τ/κ

«Ευτυχως που οι διεθνεις συγκυριες δεν ευνοουν τους τουρκαλλαδες, οποτε οι απειλες και εξυπνοβλακιες ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:53

Ο Πρόεδρος δεν είναι το πρόβλημά μας

«Πολύ καλό το άρθρο σας αλλά εγώ θα άλλαζα τον τίτλο σε «Ο Πρόεδρος δεν είναι το ΜΟΝΟ πρόβλημά μας». ...»
Yiannos  |  07:41

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Γιάννο, τον τύπο τον διαβάζω εδώ και καιρό. Είναι φανατικά οπαδός της άρνησης και του αντιακελισμού, ...»
ΧΧΧ  |  10:21

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Και αφού έχει την μαγική και εύκολη συνταγή ο Άντρος και αφού θεωρεί ότι έχει έρισμα στους Τουρκοκύπριους, ...»
Γιώργος  |  10:07

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση